Cloud

Microsoft 365

Cloud Microsoft 365

Windows en Office beheersbaar als nooit tevoren

Waar Microsoft in het verleden vooral licenties verkocht, worden Windows, Office en Azure steeds meer als dienst in de markt gezet. Voor klanten betekent dit onder meer dat eenmalige investeringen worden vervangen door maandelijks opzegbare abonnementen.

Recent heeft Microsoft de zogenaamde Microsoft 365 propositie gelanceerd. Dit is een combinatie van:

  • Office 365
  • Windows 10 Enterprise
  • Enterprise Mobility + Security suite

Dit is de eerste keer dat Windows ook als abonnement beschikbaar komt. Door de combinatie van Office 365 met het platform en de beheertooling, kan de beveiliging op een nog hoger niveau te liggen. Tevens wordt het beheer en de uitrol makkelijker, ook op mobiele platforms. Dit doordat Intune en Windows AutoPilot onderdeel zijn van Microsoft 365.

Microsoft 365 wordt naar verwachting eind 2017 gelanceerd op de Nederlandse markt. Pink Elephant kan uw organisatie helpen de juiste afweging te maken of Microsoft 365 of Office 365 de meest aantrekkelijke optie is. En natuurlijk de implementatie ervan doen.

Pink Elephant staat in de top 5 van Microsoft Nederland implementatie-partners als het gaat om het daadwerkelijk gebruik door de klant van de functies van Office 365. Dit is onze belangrijkste metric.

Microsoft