Cloud

Office 365

Cloud Office 365

Uw werkplek in de Cloud

Microsoft Office 365 is een verzameling van applicaties en services rondom de werkplek. Zowel de desktop- als server applicaties staan dan geheel of deels in de Cloud. Office 365 biedt hierdoor twee belangrijke voordelen:

 • Uw medewerkers kunnen (samen) werken waar ze willen, door de online opslag van data en de ondersteuning van de belangrijkste platformen, zoals Windows 10, iOS en Android
 • Uw organisatie kan flink op kosten besparen door flexibel licentiebeheer en het gebruik van de Cloud.

Vragen voor uw organisatie:

 • Controle

  Voor veel organisaties is Office 365 de echte introductie van de Cloud in hun kantoorautomatisering. Dit heeft consequenties voor de beheerorganisatie. Van serverbeheer verschuift de focus naar regie over data en leveranciers. Hoe houdt u hierover de controle?

 • Aanpassingen

  Een Cloud-oplossing als Office 365 heeft ook gevolgen voor het beleid rond Informatiebeveiliging. Welke aanpassingen moet u doen?

 • Mogelijkheden

  Het gebruiken van een Cloudoplossing als Office 365 biedt nieuwe mogelijkheden die het werken slimmer en efficiënter maken. Maar hoe zorgt u ervoor dat medewerkers echt gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden?

 • Beheren

  Door het dynamisch op- en afschalen van de gebruikte licenties heeft u nooit meer een voorraad aan dure licenties. De CAPEX-investeringen uit het verleden maken plaats voor een voorspelbare, periodieke facturatie. Maar hoe beheert u dat?

Microsoft 365

Office 365 is een cloud gebaseerde dienst van Microsoft, waarmee u vanaf elke locatie toegang tot e-mail, agenda’s, Office documenten en webvergaderingen heeft. Pink Elephant kan als ervaren Microsoft Partner de implementatie van Office 365 verzorgen. Inclusief de migratie en integratie van uw bestaande omgeving.

Lees meer over Microsoft 365

Expertise Pink Elephant

 • Pink Elephant Consulting Services combineert advies en implementaties van Office 365 en Microsoft 365 met jarenlange ervaring met IT-beheer en Informatiebeveiliging. Daarbij geven wij ook speciale aandacht aan de adoptie, het daadwerkelijk toepassen, van de nieuwe mogelijkheden die deze software biedt. Door de integrale aanpak van techniek en best practices, helpen wij uw organisatie maximaal gebruik te maken van de nieuwe wereld die Office 365 en Microsoft 365 mogelijk maakt.

 • Pink Elephant loopt door deze aanpak voorop als het gaat om de “Active Usage”, het daadwerkelijk gebruik van de functionaliteit van Office 365. Dit is de belangrijkste indicator van Microsoft als het gaat om een goede implementatie. Bovendien is Pink Elephant Cloud-leverancier onafhankelijk. Daardoor kunnen we objectief de best oplossing voor uw specifieke situatie realiseren. Zo zetten we onze kennis en ervaring snel en goed om in blijvende resultaten voor uw organisatie.

'Pink Elephant staat in de top 5 van Microsoft Nederland implementatie-partners als het gaat om het daadwerkelijk gebruik door de klant van de functies van Office 365. Dit is onze belangrijkste metric.'

'Pink Elephant staat in de top 5 van Microsoft Nederland implementatie-partners als het gaat om het daadwerkelijk gebruik door de klant van de functies van Office 365. Dit is onze belangrijkste metric.'
Microsoft

Advies op maat?

Pink Elephant staat in de top 5 van Microsoft Nederland implementatie-partners als het gaat om het daadwerkelijk gebruik door de klant van de functies van Office 365. Dit is onze belangrijkste metric.

Joost Gelijsteen

Neem contact op met

Joost Gelijsteen

Solution Lead Workplace +31882356655