Adoptie

Leren werken met nieuwe IT

Adoptie Leren werken met nieuwe IT

Pink Elephant werkt in de driehoek van techniek, processen en mensen. Door de vele technologische veranderingen dienen niet alleen de techniek en de processen worden veranderd, maar wordt er ook van de medewerkers verwacht dat zij meegaan in de verandering. Om deze medewerkers te ondersteunen tijdens deze verandering(en), biedt Pink Elephant adoptietrajecten aan.

Een adoptietraject kan gaan over allerlei onderwerpen: van het creëren van bewustzijn (in het geval van de AVG) tot het implementeren van een nieuwe werkwijze of technologie, zoals bij Office 365.

Dankzij het adoptietraject van Pink Elephant zijn onze medewerkers in staat om Office 365 volledig te benutten.

KNLTB

Een adoptietraject bestaat uit verschillende fasen: het creëren van bewustwording (awareness) over de veranderingen, de behoefte om te veranderen, de kennis en kunde om mee te gaan in de verandering en voldoende checks in de organisatie om deze kennis ook te borgen. Het gebruik van een nieuwe werkwijze of technologie houdt tenslotte niet op als de trainer weg is.

Het kan voor uw organisatie lastig zijn om zelf uw medewerkers mee te nemen in een verandering en de juiste kennis aan hen over te dragen. Pink Elephant kan als uw IT-partner zorgen voor een juiste combinatie van communicatie en leerinterventies om uw medewerkers te begeleiden voor, tijdens en na een verandering.

Een goed adoptietraject kan de weerstand tegen verandering wegnemen, medewerkers de juiste handvatten bieden om mee te gaan in de verandering en door een mix van on- en offline leerinterventies op een efficiënte manier een maximaal leereffect behalen. Daarnaast biedt Pink Elephant een naadloze aansluiting tussen de technische of functionele verandering(en) en de adoptie hiervan.

Meer weten over onze Adoptie-aanpak?

Lees ook het blog van Henrieke

Lees meer

Expertise Pink Elephant

Pink Elephant combineert advies en implementaties van Office 365 en Microsoft 365 met jarenlange ervaring met IT-beheer en Security en Compliance. Daarbij geven wij ook speciale aandacht aan de adoptie, het daadwerkelijk toepassen, van de nieuwe mogelijkheden die deze software biedt. Door de integrale aanpak van techniek en best practices, helpen wij uw organisatie maximaal gebruik te maken van de nieuwe wereld die Office 365 en Microsoft 365 mogelijk maakt.

Pink Elephant loopt door deze aanpak voorop als het gaat om de “Active Usage”, het daadwerkelijk gebruik van de functionaliteit van Office 365. Dit is de belangrijkste indicator van Microsoft als het gaat om een goede implementatie. Bovendien is Pink Elephant Cloud-leverancier onafhankelijk. Daardoor kunnen we objectief de best oplossing voor uw specifieke situatie realiseren. Zo zetten we onze kennis en ervaring snel en goed om in blijvende resultaten voor uw organisatie.

Vragen of interesse? Laat vrijblijvend je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Henrieke van Bommel

Solution lead Adoption +31620017116

Of kom langs

created by dji camera

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden