Professional Services

Devices & deployment

Implementatie, beheer en monitoring

Professional Services Devices & deployment Implementatie, beheer en monitoring

In het expertise team Devices & deployment helpen onze specialisten bij de implementatie, beheer en monitoring van de infrastructuur. De specialisten zijn een expert op het gebied van het gebruik van tools om complexe IT infrastuctuur in stand te houden en te vergroten zowel pc’s, Macs en Unix/Linux-servers en cloudgebaseerde mobiele apparaten die draaien op Windows, iOS en Android.

Expertise

System Center Configuration Manager, Intune, EM+S, APPV, Citrix, RES en MSI packaging.

Persoonlijke match is bepalend

Omdat we weten hoe belangrijk een persoonlijke match is zoeken wij de voor u geschikte tijdelijke collega en stellen hem tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan u voor.

Up-to-date kennis

Door hun jarenlange ervaring beschikken onze experts over diepgaande kennis van IT-beheer en support. Al onze IT-professionals zijn gecertificeerd op hun vakgebied. Daarnaast spijkeren zij continu hun kennis bij op het gebied van nieuwe ontwikkelingen. En daar profiteert u van!

Voordelen van een IT-professional voor Devices & Deployment bij Pink Elephant:

  • Wij schakelen snel bij acute inhuur behoefte; ziekte of vakantievervanging wordt snel en vakkundig ingeregeld, binnen 48 uur stellen wij dan ook de juiste kandidaat voor
  • Onze up-to-date-kennis dragen wij met plezier aan uw eigen (IT) organisatie over
  • Wij beschikken over een grote pool van eigen IT-professionals en hebben toegang tot een uitgebreid netwerk via Pink Associates

Meer weten over onze expertiseteams?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met Hans op.

Hans van den Berg

Neem contact op met

Hans van den Berg

Manager, Professional Services +31620132934