Acer

Acer

Pink Elephant is Acer Cloud partner

Acer heeft Pink Elephant uitgenodigd om deel te nemen aan hun Cloud Partner Programma. Dit programma is een kwaliteitskeurmerk van Acer voor partners die grondige kennis hebben van de Acer hardware en Google oplossingen rond Chrome Enterprise. Voor de klanten van Pink Elephant betekent dit dat we een ‘directe lijn’ hebben met Acer op het gebied van de Cloud-oplossingen. En daarmee kunnen we onze klanten beter bedienen.

Acer Chromebook 314-C933 LTE

Acer heeft onlangs de Acer Chromebook 314-C933 LTE geïntroduceerd. Een prachtige en krachtige machine met de onder  meer de volgende sterke punten:

  • Een ingebouwde LTE (4G) simkaart modem. Hierdoor is draadloos werken zonder Wifi mogelijk
  • Een krachtige Intel®-processor
  • Snel eMMC-geheugen voor snelle opslag
  • Een 14 inch Full HD non-glare IPS scherm
  • Bestand tegen vallen en stoten: de Acer Chromebook 314-C933 LTE is getest volgens militaire standaarden
  • Een batterijduur tot 12,5 uur

Dit leidt ertoe dat met de Acer Chromebook 314-C933 LTE, gebruikers overal veilig en naadloos verbinding te maken met het internet. Het LTE (4G) modem geeft een goede snelheid en dekking op plaatsen waar geen Wifi beschikbaar is. Of als er alleen (onveilig) openbaar Wifi is.

Het installeren van de simkaart is net zo eenvoudig als bij een smartphone. De simkaart plaats je in de daarvoor bestemde sleuf, deze stop je vervolgens in de Chromebook en je bent klaar om verbinding te maken met het internet.

Het Chrome® OS-besturingssysteem biedt daarnaast bescherming op elk niveau. Chrome® OS wordt iedere zes weken automatisch bijgewerkt, waardoor je altijd beschikt over de nieuwste beveiligingsfuncties en fixes. Het 4G-modem in combinatie met Chrome® OS maakt werken op de Chromebook extra veilig. De Chromebook is daardoor onder andere heel geschikt voor de Overheid, Gezondheidszorg en bouwsector, waar geclassificeerde data bij elkaar komen.

Neem contact op met Brigitte Jacobs van Pink Elephant voor meer informatie over deze fantastische Chromebook.

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Brigitte Jacobs

Manager Hardware & Sofware Services +31643378580

Of kom langs

created by dji camera

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden