Professional services

Bij Pink Elephant geloven we dat gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten. Onze professionals staan bij ons op de eerste plek. We zorgen voor goede coaching vanuit Pink Elephant, met een achterban van 300 professionals biedt dat een solide basis voor kennisdeling en verdieping. Daarnaast kunnen zowel onze professionals én klanten opleidingen, trainingen en cursussen volgen via Pink Elephant Education, ons eigen opleidingscentrum binnen Pink Elephant. We doen er op deze manier alles aan om de kwaliteit en functionaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Pink Elephant Professional Services biedt u de kennis op locatie, u houdt de regie en Pink Elephant levert de kennis! Om ervoor te zorgen dat onze specialisten up-to-date blijven qua kennis, ervaring en certificeringen en zo onze klanten zo goed mogelijk kunnen adviseren en ondersteunen heeft Pink Elephant Professional Services diverse expertise teams: Communication & collaboration, Devices & deploymentCloud platform, End user management en Network. Neem contact met ons op, wij stellen graag de juiste IT expert aan u voor!

Expertise teams
gemeente-uithoorn2
“Pink Elephant gaf ons met name vertrouwen op twee punten: continuïteit en beschikbaarheid van de juiste mensen."

Rene Weber, Gemeente Uithoorn
Bekijk meer referenties
alle referenties
 • Wellicht verwacht je het niet, maar bij de winning van brandstoffen zoals olie en gas speelt IT een zeer belangrijke, zo niet cruciale rol. Hans de Haan, IT Manager bij Oranje-Nassau Energie (ONE), legt uit hoe dat precies zit: “Om te weten waar precies gas in de grond zit moet onderzoek worden gedaan. Schepen vergaren seismische data op zee, en generen hiermee modellen van aardlagen. Deze modellen bestaan uit grote hoeveelheden data die door onze geologen worden gebruikt in krachtige applicaties. Analyses die op deze data worden gedaan, zijn cruciaal in het inschatten of ergens bruikbaar gas te winnen is.”
  lees meer
 • Uithoorn is een veelzijdige gemeente aan de rand van het Groene Hart, in de nabijheid van Amsterdam, Schiphol en de Bloemenveiling Aalsmeer. Bedrijfsterreinen en winkelcentra zijn in (her)ontwikkeling en de dorpskern wordt opgewaardeerd.
  lees meer
Laad meer
Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Hans van den Berg
  Manager Professional Services
  +31(0)6 201 329 34
Laad meer
Scroll