Business-Intelligence

Qlik

Qlik is het bedrijf achter Qlik Sense en QlikView, twee toonaangevende Business Intelligence oplossingen die door de gebruiker gestuurde Business Intelligence (BI) bieden.

Qlik Sense is een analytics tool die zo intuïtief is dat iedereen in uw bedrijf er eenvoudig gepersonaliseerde rapporten en dynamische dashboards mee kan creëren om grote hoeveelheden data te verkennen. Qlik Sense is een revolutionaire self-service data visualisatie en discovery applicatie ontworpen voor individuen, groepen en organisaties. Met Sense ™ kunt u snel data visualiseren, verkennen en verbindingen en kansen zien vanuit elke hoek.

QlikView elimineert vrijwel alle problemen en complexiteit waar traditionele Business Intelligence oplossingen mee te kampen hebben.

De Business Intelligence consultants van Pink Elephant hebben vele jaren ervaring met alle productlijnen van Qlik. Door nauw met u samen te werken, zorgen wij ervoor dat we op tijd en met de grootste zorg een Qlik implementatie realiseren. Met onze branchespecifieke expertise maken we enorme hoeveelheden informatie hanteerbaar en is uw organisatie in staat om betere beslissingen te nemen.

Bekijk meer referenties
alle referenties
 • Uitzendbureau Actief Werkt! helpt al ruim twintig jaar mensen aan werk en inkomen. Zo’n 30.000 ‘doeners’ worden geplaatst bij opdrachtgevers in productie, logistiek, techniek en services. Met de groei van het aantal flexcollega’s nam de behoefte aan een beter systeem voor reporting toe. De oude manier van werken werd vervangen door QlikView; een handige Business Intelligence tool waarmee Actief Werkt! meer dan ooit data inzichtelijk kan maken.
  lees meer
 • Quooker koos voor Qlik voor het creëren van visualisaties, dashboards en analyses. Qlik was binnen 8 werkdagen volledig operationeel. Door de geautomatiseerde rapportages van verkoop- en supply chain informatie geeft Qlik grip op de zaak. Het team van Quooker kan nu vooruitkijken en op basis van trendanalyses beslissingen nemen.
  lees meer
 • Omdat in het oude systeem data niet geanalyseerd kon worden zonder te converteren naar Excel en te werken met gedefinieerde hiërarchieën koos Bugaboo voor Qlik, wat geïmplementeerd werd door Pink Elephant. Nu kan data tot de kleinste details geanalyseerd worden.
  lees meer
Laad meer
Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Mikel Snijders
  Business Unit Director
  +31(0)6 460 260 46
 • Dave Jansen
  Business Unit Director
  +31(0)88 235 66 55
Laad meer
 • 14
  Jun

  Qlik Sense Tour 14 juni a.s. in Breda

  Qlik organiseert in 2018 wederom de Qlik Sense Tour: ‘Laat u het eerst en het best informeren’. Pink Elephant Business Intelligence – Elite Partner van Qlik Sense – nodigt u van harte uit op donderdag 14 juni 2018 de Qlik Sense Tour bij te wonen in Breda. Het evenement vindt plaats in het Rat Verlegh Stadion (NAC Breda), waar Pink ...
Scroll