Readsoft

Readsoft wil bedrijven overal ter wereld bevrijden van handmatige documentverwerking.

Innovators in automatische documentverwerking

Sinds de jaren negentig, toen het bedrijf de eerste free-form technologie voor factuurverwerking op de markt bracht, is ReadSoft een pionier op het vlak van automatische factuurverwerking, Vandaag de dag blijft ReadSoft wereldwijd leider op het gebied van automatische documentverwerking met meer dan 2,500 accounts payable oplossingen wereldwijd. Dit is meer dan het dubbele aantal installaties van alle grote concurrenten samen.

ReadSoft: 8,500 customers worldwide

Of u nu de accounts payable processen of andere document- en vraaggestuurde processen automatiseert, praat eerst eens met ReadSoft. Wij helpen meer dan 12,000 klanten wereldwijd bij het realiseren van voordelen zoals snellere en goedkopere documentverwerking en betere controle. Wanneer u voor ReadSoft als business partner kiest, krijgt u toegang tot innovatieve beeldvormings- en workflowtechnologie, een dienstverlening op maat en technische ondersteuning door experts.

Hoe ReadSoft uw bedrijfsprocessen vereenvoudigt

Klanten vandaag de dag zijn beter geïnformeerd en competenter dan ooit tevoren. Men verwacht dat zaken steeds meer in waarde toenemen terwijl operationele kosten afnemen. Maar dat is soms lastig als de bedrijfskritische informatie die door een organisatie stroomt niet efficiënt of doelmatig wordt gehanteerd. Om succesvol te kunnen zijn moeten bedrijfsprocessen simpel blijven.

Zakelijke processen moeten geoptimaliseerd worden om de serviceniveaus te verhogen, klanten beter vast te houden en snel te kunnen inspelen op groeimogelijkheden. Flexibiliteit en voortdurend innoveren zijn sleutels tot succes. Door het automatiseren van de arbeidsintensieve, handmatige procedures die de bedrijfsprocessen vertragen, zijn organisaties in staat zich te concentreren op het werk met een hogere waarde dat de winstgevendheid bepaalt en terugkerend werk genereert.

Of het nu om een factuur, een order, een claim of een willekeurig ander papieren of elektronisch formulier gaat: de toepassingen van ReadSoft voor automatisering van bedrijfsprocessen stellen bedrijven in staat de verwerking van bedrijfskritieke documentgegevens volledig te controleren vanuit één enkel platform. Door middel van vijf bouwblokken helpen wij bedrijven om efficiëntere manieren te implementeren om hun informatie te verwerken…en zo helpen we uiteindelijk om bepaalde activiteiten te verbeteren en zelfs te transformeren. En door onze klanten te helpen beter zaken te doen, doen we dat zelf ook.

Vijf bouwblokken voor succes

 1. Design een geautomatiseerde informatiestroom die naadloos is geïntegreerd in uw transactiesysteem.
 2. Extract bedrijfskritische gegevens uit alle bronnen en zet deze om in informatie die door uw downstream-systemen kunnen worden verwerkt.
 3. Automate een breed scala aan toepassingen om informatie toetsloos te verplaatsen naar het volgende stap in het proces.
 4. Improve de procesprestaties en neem beter geïnformeerde zakelijke beslissingen met realtime KPI’s binnen handbereik.
 5. Control en monitor meerdere bedrijfsprocessen van begin tot eind – overal en altijd
 • 22
  Mar

  Service Manager dag

  Bent u Service Manager, Service Delivery Manager of Service Level Manager of speelt u anderzijds een cruciale rol in het leveren van optimale IT Services voor de Business? Dan mag u de Service Manager Dag 2018 niet aan u voorbij laten gaan!
Scroll