Referenties

 • Universiteit Utrecht

  Het management van de ITS Academy, onderdeel van de Universiteit Utrecht, had behoefte aan nieuwe werkvormen om verbeterde samenwerking en sturing te realiseren. Lean IT bleek het beste bij de UU te passen. Om medewerkers op te leiden schakelden ze Pink Elephant in.
  lees meer
 • Vestia

  Vestia had behoefte aan het ontwikkelen van kennis omtrent projectmatig werken. Daarom koos Vestia voor PRINCE2 e-learning trainingen en de Challenge of Egypt Business Simulatie van Pink Elephant Education, zodat medewerkers de opgedane PRINCE2 kennis in de praktijk kunnen toepassen.
  lees meer
 • Modiform

  Modiform is een 24/7 bedrijf: IT moet dag en nacht draaien. De digitalisering en automatisering van het warehousemanagement systeem, waar medewerkers met handscanners en dergelijke werken, is voor Modiform enorm belangrijk. "Daarnaast verkoopt onze sales steeds meer via email en werken we met Business Intelligence-oplossingen om benodigde rapportages en managementinformatie te verkrijgen. Modiform is zeer afhankelijk van IT, het is een belangrijke factor in onze bedrijfsvoering.”
  lees meer
 • Oranje-Nassau Energie (ONE)

  Wellicht verwacht je het niet, maar bij de winning van brandstoffen zoals olie en gas speelt IT een zeer belangrijke, zo niet cruciale rol. Hans de Haan, IT Manager bij Oranje-Nassau Energie (ONE), legt uit hoe dat precies zit: “Om te weten waar precies gas in de grond zit moet onderzoek worden gedaan. Schepen vergaren seismische data op zee, en generen hiermee modellen van aardlagen. Deze modellen bestaan uit grote hoeveelheden data die door onze geologen worden gebruikt in krachtige applicaties. Analyses die op deze data worden gedaan, zijn cruciaal in het inschatten of ergens bruikbaar gas te winnen is.”
  lees meer
 • Conveni

  In de loop der jaren heeft Conveni verschillende overnames en naamswijzigingen meegemaakt. Tot 2013, toen zijn we Conveni geworden na afsplitsing van Qizini. Dat betekent ook een splitsing in IT. Om onze eigen IT onder te brengen zochten we een outsourcing partner, om te voorkomen dat we servers on-site hebben staan en veel tijd kwijt zijn met onderhoud.
  lees meer
 • Star-SHL

  De afgelopen vijf jaar waren er, naast functionele en innovatietrajecten, veel infrastructuurprojecten bij Star-MDC. Star-MDC wilde zich echter volledig richten op de functionele kant: het ondersteunen van kernprocessen, innovatie, datamanagement en, op deze vlakken, de eigen organisatie. Star-MDC ging op zoek naar een leverancier die de continuïteit van de IT verder kon waarborgen.
  lees meer
 • Actief Werkt!

  Uitzendbureau Actief Werkt! helpt al ruim twintig jaar mensen aan werk en inkomen. Zo’n 30.000 ‘doeners’ worden geplaatst bij opdrachtgevers in productie, logistiek, techniek en services. Met de groei van het aantal flexcollega’s nam de behoefte aan een beter systeem voor reporting toe. De oude manier van werken werd vervangen door QlikView; een handige Business Intelligence tool waarmee Actief Werkt! meer dan ooit data inzichtelijk kan maken.
  lees meer
 • Starbucks

  Sinds 2002 heeft Starbucks haar enige koffiebranderij buiten de VS in Nederland gevestigd, van waaruit alle vestigingen in Europa worden bevoorraad. Een grote onderneming als Starbucks moet de kennis van haar personeel up-to-date houden. De opleidingen daarvoor werden ingekocht bij verschillende leveranciers, wat niet overzichtelijk was. Daarnaast viel de kwaliteit van de opleidingen tegen. Starbucks ging op zoek naar een geschikte partner om trainingen te faciliteren.
  lees meer
 • Quooker

  Quooker koos voor Qlik voor het creëren van visualisaties, dashboards en analyses. Qlik was binnen 8 werkdagen volledig operationeel. Door de geautomatiseerde rapportages van verkoop- en supply chain informatie geeft Qlik grip op de zaak. Het team van Quooker kan nu vooruitkijken en op basis van trendanalyses beslissingen nemen.
  lees meer
 • Vitree

  De jeugdzorgorganisatie Vitree zocht in 2013 een partner om de verouderde IT-infrastructuur te vernieuwen en beter voorbereid te zijn op de ingrijpende veranderingen in de zorg. De organisatie besloot de IT volledig uit te besteden aan Pink Elephant.
  lees meer
Pagina 1 van 3123