ROAD.Map

ROAD.Map

Technologische ontwikkelingen zoals “Social, Mobile, Analytics, Cloud & The Internet of Things” volgen elkaar in razend tempo op. Het lijkt alsof u overal wat mee ‘moet’. Maar hoe relevant zijn deze nieuwe ontwikkelingen nu werkelijk voor het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen? Dat verschilt per organisatie. Organisaties presteren beter zodra ze mensen en IT slim inzetten én afstemmen op hun bedrijfsdoelstellingen. In de praktijk zien wij juist op dit vlak veel groei potentieel voor ondernemingen.

De Pink Elephant ROAD.Map biedt uitkomst en vertaalt
uw bedrijfsmodel naar een helder (stuur)informatiemodel, bepaalt in welke mate uw applicaties overeenkomen met de aard en kenmerken van uw bedrijfsprocessen en stelt vast in welke mate uw huidige IT-infrastructuur voldoet aan de eisen van uw organisatie. Hierbij wordt centraal gesteld waar uw organisatie voor staat en waar uw ambities liggen. Op basis hiervan wordt bepaald hoe deze doelstellingen gerealiseerd kunnen worden door de juiste inzet van mensen en IT.

Slide background

Waarom de ROAD.map? Binnen 3 weken heeft u...

✓ Glasheldere vertaling van uw bedrijfsdoelstellingen naar de best passende IT voor uw organisatie
✓ Inzicht in technologische ontwikkelingen die relevant zijn voor de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen
✓ Een overzicht van projecten die direct een bijdrage leveren aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen
✓ Een concrete transformatie-agenda die u helpt om de slagvaardigheid van uw organisatie te vergroten.

Informatieaanvraag ROAD.Map

informatieaanvraag-roadmap

Verdiepings workshops

In de praktijk blijkt dat de ROAD.Map organisaties inspiratie en uitdaging biedt die aanleiding geeft voor een verdieping op (deel)gebieden. Hiervoor bieden wij de volgende verdiepingsworkshops aan:

Scroll