Scan Sys

Geautomatiseerde documentverwerking met Scan Sys

Scan Sys ontwikkelt oplossingen voor het zo efficiënt mogelijk geautomatiseerd verwerken van diverse documentstromen. De software ImageCapture is een flexibele scanoplossing die het factuur- en documentverwerkingsproces op financiële administraties volledig digitaliseert. Kostbare tijd en archiefruimte wordt op deze manier bespaard. Met een kleine 700 implementaties heeft Scan Sys al enkele jaren een marktleidende positie op het gebied van geautomatiseerde factuurverwerking.

Factuurverwerking algemeen

Op financieel administratieve afdelingen ligt vaak een grote tijds- en kostendruk op het verwerken van inkomende facturen en overige documentstromen. ImageCapture kan uw afdeling veel tijd en kosten besparen door deze processen voor u te digitaliseren. Door geautomatiseerde factuurverwerking met ImageCapture for Invoices wordt het gehele proces van routeren, fiatteren en archiveren voor u gedigitaliseerd. Facturen raken niet meer zoek en u beschikt te allen tijde over een volledig transparante administratie.

Met ImageCapture kunt u niet alleen uw inkomende facturen geautomatiseerd verwerken, u kunt onze software ook inzetten voor het digitaliseren van uw personeelsdossiers. CV’s kunnen eenvoudig worden aangevuld en er is controle op de aanwezigheid van belangrijke documenten zoals diploma’s en identificatie.

Factuurverwerking accountants- en administratiekantoren

Steeds meer accountants- en administratiekantoren maken in hun samenstelpraktijk gebruik van de voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking met ImageCapture for Invoices. Door cliënten aangeleverde facturen worden gescand, en door cliënten zelf gescande documenten worden automatisch ingelezen. Voor het inlezen van de factuurgegevens maakt ImageCapture gebruik van de gegevens uit uw achterliggende boekhoudpakket. Met ImageCapture for Invoices bespaart u niet alleen tijd en kosten op het invoer- en verwerkingsproces, u creëert eveneens een digitaal cliëntarchief. Ideaal wanneer u in uw dienstverlening een stap verder wilt gaan.

Documentverwerking Transport en Logistiek

Ook in de Transportsector heeft Scan Sys veel kennis en ervaring opgedaan. Wij zijn dan ook vertrouwd met alle gangbare administratieve processen, regels en systemen in deze branche. Onze software ImageCapture sluit naadloos aan op uw Transport Management Systeem (TMS) en boekhoudpakket. Uw vrachtbrieven, CMR documenten en rittenlijsten kunnen geautomatiseerd verwerkt worden waarna deze direct worden gekoppeld aan uw TMS. De gescande documenten worden automatisch gearchiveerd en zijn toegankelijk vanuit uw TMS en Tracking & Tracing.

Documentverwerking algemeen

ImageCapture kan niet alleen ingezet worden voor digitale factuurverwerking en transportdocumenten. De veelzijdige software is ook uitermate geschikt voor het verwerken van alle overige documentstromen binnen uw bedrijf. Met ImageCapture for Documents verwerkt u bijvoorbeeld in een handomdraai al uw kasbonnen, bankafschriften, orderbevestigingen en overige, veelal papieren documenten. Niet alleen bespaart u hiermee veel kostbare archiefruimte, ook fouten die bij het handmatig overtypen van documenten gemaakt worden behoren voorgoed tot het verleden. Formulieren met een vaste indeling, zoals bijvoorbeeld enquêtes en vragenlijsten, kunnen met ImageCapture for Forms zeer snel en nauwkeurig worden verwerkt.

  • 22
    Mar

    Service Manager dag

    Bent u Service Manager, Service Delivery Manager of Service Level Manager of speelt u anderzijds een cruciale rol in het leveren van optimale IT Services voor de Business? Dan mag u de Service Manager Dag 2018 niet aan u voorbij laten gaan!
Scroll