Pink365 op een Acer Chromebook

Pink365 op een Acer Chromebook

Maak kennis met Pink365 op een Acer Chromebook

Door zowel de werkplek als hardware bij Pink Elephant te leggen, heeft u aan één aanspreekpunt genoeg om alles te regelen voor een geweldige werkplek voor uw medewerkers.

Pink365

Pink365 is de schaalbare en persoonlijke werkplek van Pink Elephant. Oplossingen van Microsoft, zoals Microsoft365 en Azure, gecombineerd met het Embrace Social Intranet en de best practices van Pink Elephant maakt Pink365 de praktische en efficiënte oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar een werkplek die doet wat de gebruiker nodig heeft.

De Intranet functie van Pink365 maakt communicatie met uw medewerkers en tussen medewerkers onderling makkelijk. Gebruikers hebben toegang tot hun persoonlijke documenten en kunnen samen in documenten werken in verschillende groepen. Ook biedt Pink365 toegang tot alle benodigde applicaties. Pink365 draait gewoon in de browser (zoals Google Chrome) en is vanaf elke locatie (met internet) te bereiken.

Meer over Pink365

Keuzebepaling hardware

Een nieuwe werkplek betekent vaak ook nieuwe hardware. Wij weten als geen ander welke hardware aansluit bij uw nieuwe Pink365 werkplek en helpen u graag.

Pink Elephant ondersteunt klanten in alle fases van de levenscyclus van hardware. Dit start met ondersteuning in de keuzebepaling. Pink Elephant brengt samen met u in kaart wat voor type gebruikers uw organisatie heeft. Verder bespreken we uw wensen op het gebied van functionaliteit, innovatie, budget en gebruikerstevredenheid. Op basis van uw specifieke situatie levert Pink Elephant hardware advies.

Pink Elephant heeft partnerships met diverse hardware leveranciers en kan advies leveren over de nieuwste devices. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een Acer Chromebook Spin 513?

Meer over Hardware Services

Acer Chromebook Spin 513

Deze uiterst draagbare en stijlvolle 2-in-1 Chromebook is nauwelijks groter dan een A4-tje. Het device is ultra dun (15mm) en weegt maar 1,2 kilo. Uw medewerkers kunnen hem dus probleemloos gebruiken waar ze ook zijn. Dankzij de 4G LTE SIMcard slot en eSIM module zijn ze zelfs niet meer afhankelijk van WiFi-bereik. Daardoor hebben uw medewerkers hun gegevens en apps in de cloud altijd bij de hand. De Acer Chromebook Spin 513 heeft een krachtige batterij die de hele dag meegaat. Flexibel werken was nog nooit zo makkelijk.

  • Voorzien van het Qualcomm® Snapdragon™ 7c Compute Platform
  • 13-inch FHD IPS-scherm met een screen-to-body ratio van 78%
  • Een batterijduur van maximaal 14 uur
  • 4G LTE SIMcard slot en eSIM module
  • WiFi 5
  • Corning® Gorilla® Glass touchscreen en touchpad
  • Optionele Toetsenbordverlichting
  • USB Type-C-poort en een USB 3.2 Type-A-poort
  • Google Chrome Enterprise Upgrade OS
Download de Factsheet

Chrome Enterprise Upgrade

Het besturingssysteem Chrome Enterprise Upgrade vereenvoudigd uw bedrijfsvoering. Verlaag kosten, vereenvoudig processen, beperk beveiligingsrisico’s en breng het aantal vereiste IT-resources aanzienlijk omlaag door alle apparaten op elke gewenste schaal te implementeren, te updaten en te beheren.

Chrome Enterprise Upgrade biedt toegang tot de geïntegreerde zakelijke functies van Chrome OS en Chrome-apparaten, zodat IT-teams 24/7 de activiteiten van cloudwerkers kunnen beveiligen, organiseren en ondersteunen.

Meer over Chrome Enterprise Upgrade

Interesse? Laat uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Brigitte Jacobs

Of neem contact op met

Brigitte Jacobs

Manager Hardware & Software Services +31643378580