Agile/SCRUM Product Owner

Agile/SCRUM Product Owner

Cursus details

Opleidingstype: Klassikaal
Aantal dagen: 2
Trainingskosten: € 1.294

Direct inschrijven Print informatie

Trainer

Jaap Germans

is een van onze gecertificeerde trainers

+31882356655
Neem contact op

Inhoud van de training

Deze tweedaagse Agile SCRUM Product Owner training combineert Agile-methoden en Scrum praktijken met praktische opdrachten. De training geeft inzicht in deze veeleisende rol in het SCRUM proces. Een goede Product Owner moet voldoende autoriteit hebben en beslissingen kunnen en durven nemen. Ook kennis van zaken en effectief communiceren met de stakeholders is van cruciaal belang. Tijdens de training zal de Product Owner leren hoe je in controle blijft over de opleveringen van de team en zorgt dat er maximale waarde gecreeerd blijft worden.

De Agile Scrum Product Owner training van Pink is zeer interactief door gebruik van casussen uit de praktijk.

Lees verder Inklappen

Programma

De Agile/SCRUM training duurt twee dagen en vindt plaats op een van onze locaties in Naarden of Den Bosch. We beginnen altijd om 10:00 en zorgen voor een fijne ontvangst en een lekkere lunch.

Nadat je de inschrijving hebt voltooid, ontvang je van ons een bevestiging van inschrijving. Onze trainingen bieden wij in sommige gevallen op meerdere locaties aan. Het kan dan zo zijn dat er onvoldoende inschrijvingen zijn om deze op meerdere locaties te laten doorgaan. We voegen de groepen dan samen en maken er één klas van. Dit heeft soms tot gevolg dat de trainingslocatie wijzigt. Mocht dit het geval zijn, dan wordt dit uiterlijk twee weken vóór aanvang van de training gecommuniceerd.

Je ontvangt van ons dan ook de definitieve uitnodigingsbrief. In een aparte mail ontvang je je inloggegevens naar ons online leerplatform. Hier vind je alle lesmaterialen en kan je de stof vast bestuderen.

Op de eerste dag van de training worden de examenvouchers verzonden. Met deze examenvoucher kun je inloggen bij het exameninstituut en het examen online (op je laptop met webcam) maken op een door jouw gewenst tijdstip en locatie.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om je in te schrijven voor één van onze examensessies. Deze vinden altijd de eerste maandag van de maand plaats in Naarden of Den Bosch. Hier kun je dan de paper-based versie van het examen maken. Let op: hier wordt 75 euro extra voor in rekening gebracht. Mocht je gebruik willen maken van deze service, stuur dan uiterlijk één week voordat de training begint een mail naar opleidingen@pinkelephant.nl.

Lees verder Inklappen

Kostenspecificatie

Omschrijving Kosten
Agile SCRUM Master/PO - Trainingskosten 999
Agile SCRUM Master/PO - Examens 295
Totaal 1.294

Alle Pink Elephant prijzen zijn inclusief lunch, koffie en thee, en exclusief BTW. Voor BTW vrijgestelde instanties hebben wij de mogelijkheid te factureren tegen een BTW 0% tarief.

Mocht u interesse hebben om te overnachten, dan hebben wij een speciaal hotel arrangement. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Lesplanning

Startdatum Locatie Kosten Inschrijven
maandag 11 maart 2019 Naarden € 1.294 Inschrijven
maandag 11 maart 2019 's Hertogenbosch € 1.294 Inschrijven
donderdag 13 juni 2019 Naarden € 1.294 Inschrijven
donderdag 13 juni 2019 's Hertogenbosch € 1.294 Inschrijven
Bekijk de volledige planning Inklappen

Incompany

Incompany training op maat & bij u op locatie.
Niet ieder opleidingsdoel is hetzelfde: leren wordt steeds meer aangepast naar de wensen en behoeften van organisaties en individuen. De inhoud van incompany trainingen kan geheel op de wensen en kennisbehoefte van uw organisatie worden afgestemd.

Voordelen van incompany trainingen

  • De inhoud wordt afgestemd op uw organisatie
  • De onderlinge betrokkenheid en motivatie stijgen aantoonbaar
  • Individuele benadering en ruimte voor persoonlijke vragen
  • Het hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau
  • Planning van de training wanneer het u uitkomt
  • Op uw eigen locatie; geen reistijd

Vraag een adviesgesprek aan

Benieuwd wat nu het beste bij u en uw organisatie past? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.

Andere trainingen

  • MSP Foundation

    MSP® is net als PRINCE2® en ITIL® afkomstig van AXELOS. Met de opleiding MSP® Foundation leert u de MSP®-methode voor…

    Lees meer
  • PRINCE2 Foundation

    PRINCE2® is een gestructureerde projectmethodiek die de professionalisering van projectmanagement vergroot. In de training PRINCE2® Foundation wordt ingegaan op de…

    Lees meer
  • Agile Project Management Foundation

    Agile Project Management is een succesvolle en populaire methode voor het managen van een incrementele en iteratieve ontwikkeling van oplossingen.…

    Lees meer
  • MSP Practitioner

    Project Management MSP® Practitioner Managing Successful Programmes, oftewel MSP®, is net als PRINCE2® afkomstig van het Engelse AXELOS. Als besturingsmodel…

    Lees meer

Artikelen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blog

  • Best Practice Prediction 2019

    Het einde van het jaar nadert en dit roept de vraag op wat ons te wachten staat in…

Bekijk ons blog

Referenties

  • CSC
  • Old Mutual