DevOps Practitioner

DevOps Practitioner

Cursus details

Opleidingstype: Klassikaal
Aantal dagen: 2
Trainingskosten: € 1.295

Direct inschrijven Print informatie

Trainer

Jaap Germans

is een van onze gecertificeerde trainers

+31882356655
Neem contact op

Inhoud van de training

DASA DevOps Practitioner bouwt voort op de DASA DevOps Fundamentals-kwalificatie. De belangrijkste focus van DevOps Practitioner ligt op de vier vaardigheidsgebieden die vereist zijn voor succesvolle DevOps-resultaten.

De DevOps Practitioner-cursus bereidt kandidaten voor op de kwalificatie Practitioner. Het is ontworpen om de basisopleiding te bieden die nodig is om DevOps in de praktijk te brengen. Met behulp van de DevOps-theorie, praktische voorbeelden en oefeningen en interactieve groepsdiscussies, helpt de cursus je te begrijpen hoe je de nodige vaardigheden kunt toepassen om DevOps te oefenen.

Lees verder Inklappen

Programma

De DevOps Practitioner training duurt twee dagen en vindt plaats op locatie bij onze partner. We beginnen altijd om 09:00 en zorgen voor een fijne ontvangst en een lekkere lunch.

Nadat je de inschrijving hebt voltooid, ontvang je van ons een bevestiging van inschrijving. In sommige gevallen kan het zo zijn dat de trainingslocatie wordt gewijzigd. Mocht dit het geval zijn, dan wordt dit uiterlijk twee weken vóór aanvang van de training gecommuniceerd.

Je ontvangt van ons dan ook de definitieve uitnodigingsbrief. Het lesboek wordt op de eerste dag van de cursus uitgedeeld en het examen vindt standaard paper-based plaats op de laatste dag van de cursus.

Mocht je hier tegenop zien en liever nog wat extra voorbereidingstijd hebben dan bieden wij de mogelijkheid om online examen te doen of je in te schrijven voor één van onze examensessies. Deze vinden altijd de eerste maandag van de maand plaats in Naarden of Den Bosch. Let op: hier wordt 75 euro extra voor in rekening gebracht. Mocht je gebruik willen maken van deze service, stuur dan direct na je inschrijving een mail naar opleidingen@pinkelephant.nl waarin je aangeeft in welke examensessie je mee wilt doen en op welke locatie. Hierbij komt de mogelijkheid om direct na afsluiting van de cursus examen te doen te vervallen.

Vragen over de examenprocedure? Bel gerust even: 088-2356600 en vraag naar de afdeling Education.

Lees verder Inklappen

Kostenspecificatie

Omschrijving Kosten
DevOps Practitioner - Trainingskosten + Examen 1.295
Totaal 1.295

Alle Pink Elephant prijzen zijn inclusief lunch, koffie en thee, en exclusief BTW. Voor BTW vrijgestelde instanties hebben wij de mogelijkheid te factureren tegen een BTW 0% tarief.

Mocht u interesse hebben om te overnachten, dan hebben wij een speciaal hotel arrangement. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Lesplanning

Startdatum Locatie Kosten Inschrijven
donderdag 21 februari 2019 Amsterdam € 1.295 Inschrijven
maandag 18 maart 2019 € 1.295 Inschrijven
dinsdag 23 april 2019 Nieuwegein € 1.295 Inschrijven

Incompany

Incompany training op maat & bij u op locatie.
Niet ieder opleidingsdoel is hetzelfde: leren wordt steeds meer aangepast naar de wensen en behoeften van organisaties en individuen. De inhoud van incompany trainingen kan geheel op de wensen en kennisbehoefte van uw organisatie worden afgestemd.

Voordelen van incompany trainingen

 • De inhoud wordt afgestemd op uw organisatie
 • De onderlinge betrokkenheid en motivatie stijgen aantoonbaar
 • Individuele benadering en ruimte voor persoonlijke vragen
 • Het hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau
 • Planning van de training wanneer het u uitkomt
 • Op uw eigen locatie; geen reistijd

Vraag een adviesgesprek aan

Benieuwd wat nu het beste bij u en uw organisatie past? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.

Andere trainingen

Artikelen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blog

 • Best Practice Prediction 2019

  Het einde van het jaar nadert en dit roept de vraag op wat ons te wachten staat in…

Bekijk ons blog

Referenties

 • CSC
 • Old Mutual