Integrated Service Management Essentials – e-learning

Integrated Service Management Essentials – e-learning

Cursus details

Opleidingstype: E-learning
Aantal dagen: 1
Trainingskosten: € 499

Direct inschrijven Print informatie

Inhoud van de training

De e-learning Integrated Service Management Essentials geeft een ‘geïntegreerde’ kijk op IT Service Management (ITSM) – een must have in de huidige turbulente bedrijfsomgeving. Het omvat de unieke ‘Full Stack’-visie van DevOps, die noodzakelijk is om met succes een betere kwaliteit, hogere snelheid en kostenreductie mogelijk te maken.

IT-organisaties worden voortdurend uitgedaagd om de manier waarop diensten worden geleverd te verbeteren op het gebied van kwaliteit, snelheid en kosten. Als reactie op deze voortdurende druk maken organisaties al lang gebruik van ITSM-frameworks zoals ITIL® om de kwaliteit en waarde van hun dienstverlening te verbeteren.

Naast ITIL hebben recente trends en de druk van de markt nieuwe modellen, methoden en concepten geïntroduceerd die zijn ontworpen om de traditionele IT-managementpraktijken, zoals projectmanagement, softwareontwikkeling en dienstverlening, verder te versnellen. Veel organisaties merken echter dat deze best practices geïsoleerd worden gebruikt door verschillende teams. Dit leidt tot concurrentie om middelen, in plaats van samen te werken en het voordeel van integratie te behalen.

De Integrated Service Management Essentials e-learning draagt bij aan uw kennis van bewezen ITSM-capaciteiten en laat zien hoe de praktijken van Lean, Agile en DevOps samenwerken met ITIL-processen om succesvolle resultaten mogelijk te maken, verspilling tegen te gaan, kosten te verlagen en bedrijfswaarde te verhogen.

De cursus promoot de visie dat een ‘geïntegreerde’ aanpak voor het beheer van deze praktijken nodig is (en legt precies uit hoe), en dat het niet een kwestie is van ‘welke kiezen we?

Lees verder Inklappen

Programma

Nadat je je hebt ingeschreven voor de Integrated Service Management Essentials e-learning ontvang je een bevestigingsmail en een aparte mail met inloggegevens voor onze online leeromgeving. Hier volg je de e-learning en oefen je voor het examen. Je hebt één jaar onbeperkt toegang tot het materiaal.

Goed om te weten: Voor deze training zijn er géén toelatingseisen. Na +/- 20 studie uren waarin de e-learning doorlopen is en de bijbehorende oefen examens gemaakt zijn, ben je voldoende voorbereid om het examen succesvol af te leggen.

Zodra je alle stof hebt doorlopen en klaar bent voor het examen, gebruik je de code die op de voucher staat die je in een aparte mail hebt ontvangen van het exameninstituut (Peoplecert, Exin of APMG).
Met deze examenvoucher kun je inloggen bij het exameninstituut en het examen online (op je laptop met webcam) maken op een door jouw gewenst tijdstip en locatie.

Vragen over de e-learning of de examenprocedure? Bel gerust even: 088-2356600 en vraag naar de afdeling Education.

Lees verder Inklappen

Kostenspecificatie

Omschrijving Kosten
Integrated Service Management Essentials - e-learning + examen 499
Totaal 499

Alle Pink Elephant prijzen zijn exclusief BTW.

Inschrijven

Incompany

Incompany training op maat & bij u op locatie.
Niet ieder opleidingsdoel is hetzelfde: leren wordt steeds meer aangepast naar de wensen en behoeften van organisaties en individuen. De inhoud van incompany trainingen kan geheel op de wensen en kennisbehoefte van uw organisatie worden afgestemd.

Voordelen van incompany trainingen

 • De inhoud wordt afgestemd op uw organisatie
 • De onderlinge betrokkenheid en motivatie stijgen aantoonbaar
 • Individuele benadering en ruimte voor persoonlijke vragen
 • Het hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau
 • Planning van de training wanneer het u uitkomt
 • Op uw eigen locatie; geen reistijd

Vraag een adviesgesprek aan

Benieuwd wat nu het beste bij u en uw organisatie past? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere trainingen

Artikelen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blog

 • Video: Maak kennis met Noor 2.0

  Bekijk deze video voor een introductie van Noor 2.0.

Bekijk ons blog

Referenties

 • CSC
 • Old Mutual