ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan & Improve

ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan & Improve

Cursus details

Opleidingstype: Klassikaal
Aantal dagen: 3
Trainingskosten: € 1.750

Direct inschrijven Print informatie

Trainer

Richard de Boer

is een van onze gecertificeerde trainers

+31882356655
Neem contact op

Inhoud van de training

Pink Elephant uitgeroepen tot beste grote opleider van Nederland!

De beste Nederlandse opleiders van 2019 zijn weer bekendgemaakt door Springest, de grootste opleidingsvergelijker van Europa. Dit gebeurde donderdag 9 januari op de Beste Opleider van Nederland (BOVNL) Awards. Pink Elephant ging naar huis met de hoofdprijs: Beste Grote Opleider van Nederland.

En winnaars trakteren! Daarom bieden wij t/m 31 maart een selectie van onze trainingen met korting aan. Hier geldt de datum van bestellen, je kunt de training dus ook later doen.

De driedaagse Direct, Plan en Improve-certificeringscursus biedt IT’ers de praktische vaardigheden om een lerende en verbeterende IT-organisatie te creëren met een sterke en effectieve strategische richting. Naast het verwerven van kritische informatie over belangrijke ITIL 4-praktijken – zoals continual improvement en portfoliomanagement – leer je over de impact van Agile en Lean en hoe deze methoden kunnen worden ingezet in een organisatie.

Deze training is beschikbaar vanaf Q4 2019.

De DPI-cursus is specifiek gecreëerd om te voldoen aan de behoeften van degenen die als grootste uitdaging hebben om de strategische doelstellingen van de organisatie af te stemmen op de concrete richting, planning en verbeteringsdoelstellingen binnen IT.

In de cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:
– Continual improvement
– Meten en rapporteren
– Portfolio management
– Veranderingsmanagement
– Risicomanagement

Lees verder Inklappen

Programma

De ITIL® training duurt drie dagen en vindt plaats bij ons op locatie. We beginnen deze training om 09:00 en zorgen voor een fijne ontvangst en een lekkere lunch.
Goed om te weten: Voor deze training is het ITIL® 4 Foundation certificaat verplicht. Om het bijbehorende examen succesvol af te kunnen ronden zullen naast de training dagen nog +/- 6 studie uren benodigd zijn.

Nadat je de inschrijving hebt voltooid, ontvang je van ons een bevestiging van inschrijving. In sommige gevallen kan het zo zijn dat de trainingslocatie wordt gewijzigd. Mocht dit het geval zijn, dan wordt dit uiterlijk twee weken vóór aanvang van de training gecommuniceerd.
Je ontvangt van ons dan ook de definitieve uitnodigingsbrief. Alle kosten voor de lesmaterialen zijn inbegrepen in de prijs. Indien er een lesboek aanwezig is bij je cursus, ontvang je deze op de eerste dag van de training. Het examen vindt standaard paper-based plaats op de laatste dag van de cursus.
Mocht je hier tegenop zien en liever nog wat extra voorbereidingstijd hebben dan bieden wij de mogelijkheid om online examen te doen of je in te schrijven voor één van onze examensessies. Deze vinden altijd de eerste maandag van de maand plaats in Naarden of Den Bosch. Let op: hier wordt 75 euro extra voor in rekening gebracht. Mocht je gebruik willen maken van deze service, stuur dan direct na je inschrijving een mail naar opleidingen@pinkelephant.nl waarin je aangeeft in welke examensessie je mee wilt doen en op welke locatie. Hierbij komt de mogelijkheid om direct na afsluiting van de cursus examen te doen te vervallen.
Vragen over de training of de examenprocedure? Bel gerust even: 088-2356600 en vraag naar de afdeling Education.

Lees verder Inklappen

Kostenspecificatie

Omschrijving Kosten
ITIL® 4 Specialist: Trainingskosten + Examen ACTIEPRIJS van 1865,- voor: 1.750
Totaal 1.750

Alle Pink Elephant prijzen zijn inclusief lunch, koffie en thee, en exclusief BTW.

Lesplanning

Startdatum Locatie Kosten Inschrijven
woensdag 15 april 2020 Naarden € 1.750 Inschrijven

Incompany

Incompany training op maat & bij u op locatie.
Niet ieder opleidingsdoel is hetzelfde: leren wordt steeds meer aangepast naar de wensen en behoeften van organisaties en individuen. De inhoud van incompany trainingen kan geheel op de wensen en kennisbehoefte van uw organisatie worden afgestemd.

Voordelen van incompany trainingen

 • De inhoud wordt afgestemd op uw organisatie
 • De onderlinge betrokkenheid en motivatie stijgen aantoonbaar
 • Individuele benadering en ruimte voor persoonlijke vragen
 • Het hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau
 • Planning van de training wanneer het u uitkomt
 • Op uw eigen locatie; geen reistijd

Vraag een adviesgesprek aan

Benieuwd wat nu het beste bij u en uw organisatie past? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere trainingen

Artikelen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blog

 • Microsoft Teams handleidingen beschikbaar

  Veel organisaties stappen momenteel (versneld) over op Microsoft Teams. Pink Elephant kan daarbij helpen. Maar wellicht ben…

Bekijk ons blog

Referenties

 • CSC
 • Old Mutual