Organizational Change Management Foundation – e-learning

Organizational Change Management Foundation – e-learning

Cursus details

Opleidingstype: E-learning
Aantal dagen: 1
Trainingskosten: € 499

Direct inschrijven Print informatie

Inhoud van de training

Verandering is een constante in de huidige dynamische en hyperconcurrerende zakenwereld. Bedrijfsleiders en lijnmanagers MOETEN worden uitgerust met de juiste vaardigheden en kennis om effectief leiding te geven aan (transformationele) veranderingen.

Wat vaak wordt genegeerd of vergeten bij het leiden van een veranderingsinitiatief is de menselijke en culturele kant hiervan, wat ertoe leidt dat 70% van de veranderingsinitiatieven faalt (volgens het Kotter Instituut). Er zijn twee belangrijke factoren die ertoe bijdragen dat verandering niet succesvol wordt geïmplementeerd. De eerste is dat het veranderingsproces niet effectief wordt gemanaged, en de tweede is omdat mensen die door de verandering worden beïnvloed niet effectief worden begeleid.

De Organizational Change Management Foundation e-elearning geeft je de kennis en hulpmiddelen om transformationeel leiderschap en verandering te begrijpen, begeleiding bij het verkrijgen van betrokkenheid van werknemers en het overwinnen van weerstand, en technieken om personeel te inspireren om verandering te omarmen en in stand te houden om jouw organisatie in beweging te houden in de juiste richting.

De cursus bereidt u ook volledig voor op het examen dat leidt tot het Change Management Foundation certificaat.

Lees verder Inklappen

Programma

Nadat je je hebt ingeschreven voor de Organizational Change Management Foundation e-learning ontvang je een bevestigingsmail en een aparte mail met inloggegevens voor onze online leeromgeving. Hier volg je de e-learning en oefen je voor het examen. Je hebt één jaar onbeperkt toegang tot het materiaal.

Goed om te weten: Voor deze training zijn er géén toelatingseisen. Na +/- 20 studie uren waarin de e-learning doorlopen is en de bijbehorende oefen examens gemaakt zijn, ben je voldoende voorbereid om het examen succesvol af te leggen.

Zodra je alle stof hebt doorlopen en klaar bent voor het examen, gebruik je de code die op de voucher staat die je in een aparte mail hebt ontvangen van het exameninstituut (Peoplecert, Exin of APMG).
Met deze examenvoucher kun je inloggen bij het exameninstituut en het examen online (op je laptop met webcam) maken op een door jouw gewenst tijdstip en locatie.

Vragen over de e-learning of de examenprocedure? Bel gerust even: 088-2356600 en vraag naar de afdeling Education.

Lees verder Inklappen

Kostenspecificatie

Omschrijving Kosten
OCM Foundation - e-learning + examen 499
Totaal 499

Alle Pink Elephant prijzen zijn exclusief BTW.

Inschrijven

Incompany

Incompany training op maat & bij u op locatie.
Niet ieder opleidingsdoel is hetzelfde: leren wordt steeds meer aangepast naar de wensen en behoeften van organisaties en individuen. De inhoud van incompany trainingen kan geheel op de wensen en kennisbehoefte van uw organisatie worden afgestemd.

Voordelen van incompany trainingen

 • De inhoud wordt afgestemd op uw organisatie
 • De onderlinge betrokkenheid en motivatie stijgen aantoonbaar
 • Individuele benadering en ruimte voor persoonlijke vragen
 • Het hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau
 • Planning van de training wanneer het u uitkomt
 • Op uw eigen locatie; geen reistijd

Vraag een adviesgesprek aan

Benieuwd wat nu het beste bij u en uw organisatie past? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere trainingen

Artikelen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blog

 • Een nieuwe zorgwerkplek voor Cordaan tijdens corona

  Pink Elephant verzorgde een nieuwe werkplek voor zorgorganisatie Cordaan tijdens corona. In dit artikel wordt je meegenomen in…

Bekijk ons blog

Referenties

 • CSC
 • Old Mutual