Service Automation Framework

Service Automation Framework

Cursus details

Opleidingstype: Klassikaal
Aantal dagen: 2
Trainingskosten: € 1.055

Direct inschrijven Print informatie

Trainer

Jaap Germans

is een van onze gecertificeerde trainers

+31882356655
Neem contact op

Inhoud van de training

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die vindt dat het niveau van dienstverlening in zijn organisatie kan worden verhoogd en op zoek is naar begeleiding om dit doel te bereiken. Of u nu een ondernemer, executive, consultant bent of werkt in de academische wereld, het Service Automation Framework zal u helpen consequent de verwachtingen van de gebruiker te overtreffen.

Kennisdoelstelling
De kennisdoelstelling is om de deelnemer de volgende onderwerpen te laten herkennen, beschrijven en toepassen:
• Begrijpt de business drivers van technologie gebaseerde geautomatiseerde diensten om de business case uit te leggen voor de automatisering van de Service.
• Bespreken hoe Service Automation Framework in de praktijk autonome gebruikers toelaat diensten te verkrijgen, beheren en aanpassen door middel van selfservice technologie.
• Het verschil en de synergie uitleggen tussen gebruikers, Service Design en technologie ontwerpelementen die bijdragen om te voldoen aan en het overtreffen van gebruikers om duurzame waarde te creëren.
• Het verschil uitleggen tussen geautomatiseerde implementatie, Service Delivery automatisering en het Serendipity Management en het beschrijven van hun onderliggende processen.
• Een stappenplan maken voor het voltooien van een Service automatisering blauwdruk om de diensten te visualiseren en zodoende geautomatiseerde diensten te ontwerpen en leveren.

Lees verder Inklappen

Programma

De SAF training duurt twee dagen en vindt plaats op een van onze locaties in Naarden of Den Bosch. We beginnen altijd om 10:00 en zorgen voor een fijne ontvangst en een lekkere lunch.

Nadat je de inschrijving hebt voltooid, ontvang je van ons een bevestiging van inschrijving. Onze trainingen bieden wij in sommige gevallen op meerdere locaties aan. Het kan dan zo zijn dat er onvoldoende inschrijvingen zijn om deze op meerdere locaties te laten doorgaan. We voegen de groepen dan samen en maken er één klas van. Dit heeft soms tot gevolg dat de trainingslocatie wijzigt. Mocht dit het geval zijn, dan wordt dit uiterlijk twee weken vóór aanvang van de training gecommuniceerd.

Je ontvangt van ons dan ook de definitieve uitnodigingsbrief. In een aparte mail ontvang je je inloggegevens naar ons online leerplatform. Hier vind je alle lesmaterialen en kan je de stof vast bestuderen.

Op de eerste dag van de training worden de examenvouchers verzonden. Met deze examenvoucher kun je inloggen bij het exameninstituut en het examen online (op je laptop met webcam) maken op een door jouw gewenst tijdstip en locatie.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om je in te schrijven voor één van onze examensessies. Deze vinden altijd de eerste maandag van de maand plaats in Naarden of Den Bosch. Hier kun je dan de paper-based versie van het examen maken. Let op: hier wordt 75 euro extra voor in rekening gebracht. Mocht je gebruik willen maken van deze service, stuur dan uiterlijk één week voordat de training begint een mail naar opleidingen@pinkelephant.nl.

Lees verder Inklappen

Kostenspecificatie

Omschrijving Kosten
SAF Foundation - Trainingskosten 905
SAF Foundation - Examen 150
Totaal 1.055

Alle Pink Elephant prijzen zijn inclusief lunch, koffie en thee, en exclusief BTW. Voor BTW vrijgestelde instanties hebben wij de mogelijkheid te factureren tegen een BTW 0% tarief.

Mocht u interesse hebben om te overnachten, dan hebben wij een speciaal hotel arrangement. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Lesplanning

Startdatum Locatie Kosten Inschrijven
maandag 4 maart 2019 Naarden € 1.055 Inschrijven
maandag 4 maart 2019 's Hertogenbosch € 1.055 Inschrijven
donderdag 9 mei 2019 Naarden € 1.055 Inschrijven
donderdag 9 mei 2019 's Hertogenbosch € 1.055 Inschrijven
Bekijk de volledige planning Inklappen

Incompany

Incompany training op maat & bij u op locatie.
Niet ieder opleidingsdoel is hetzelfde: leren wordt steeds meer aangepast naar de wensen en behoeften van organisaties en individuen. De inhoud van incompany trainingen kan geheel op de wensen en kennisbehoefte van uw organisatie worden afgestemd.

Voordelen van incompany trainingen

 • De inhoud wordt afgestemd op uw organisatie
 • De onderlinge betrokkenheid en motivatie stijgen aantoonbaar
 • Individuele benadering en ruimte voor persoonlijke vragen
 • Het hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau
 • Planning van de training wanneer het u uitkomt
 • Op uw eigen locatie; geen reistijd

Vraag een adviesgesprek aan

Benieuwd wat nu het beste bij u en uw organisatie past? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.

Andere trainingen

 • ITIL Operational Support and Analysis

  De training ITIL Operational Support and Analysis is een praktijkgerichte module voor organisatie die volgens ITIL werken en IT Service…

  Lees meer
 • DevOps Fundamentals

  De kennisdoelstelling is om de deelnemer de volgende onderwerpen te laten herkennen, beschrijven en toepassen: Nadat de deelnemers de training…

  Lees meer
 • ASL 2 Foundation

  ASL2 Foundation training De Application Services Library (ASL) is een publieke standaard voor de inrichting van Applicatiemanagement. Applicatiemanagement omvat onder…

  Lees meer
 • ITIL Foundation

  Vanaf februari 2019 komt de nieuwe versie van ITIL 4 beschikbaar, klik hier voor meer informatie of om je in…

  Lees meer

Artikelen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blog

 • Best Practice Prediction 2019

  Het einde van het jaar nadert en dit roept de vraag op wat ons te wachten staat in…

Bekijk ons blog

Referenties

 • CSC
 • Old Mutual