Werken bij Pink Elephant

Young Potential Programma

Wil je binnen 1,5 jaar klaargestoomd worden tot IT-er van de toekomst?

Werken bij Pink Elephant Young Potential Programma Wil je binnen 1,5 jaar klaargestoomd worden tot IT-er van de toekomst?

Wil jij opgeleid worden tot IT-Consultant, Projectmanager of Infrastructuurspecialist? Ben je in het bezit van een WO, HBO- of MBO4 diploma? Ben jij de IT vraagbaak van jouw omgeving en heb je maximaal 3 jaar werkervaring? Neem dan deel aan ons unieke programma voor Young Potentials. Binnen 1,5 jaar stomen wij je klaar om als IT-er van de toekomst aan de slag te gaan. Wij leiden je op tot succesvolle Consultant, Projectmanager of Infrastructuurspecialist.

Wat ga je doen als Young Potential?
Als Young Potential bij Pink Elephant start je je carierre in Naarden, daarna ga je al snel aan het werk op locatie van onze klanten. Wij begeleiden je en dagen je uit! Dit doe je bij Pink Elephant niet alleen: een collegiaal, informeel en gezellig team van ruim 150 infra-experts staat je bij. Je draagt zorg voor de continuïteit van de infrastructuur van onze spraakmakende klanten.

Ontwikkel jezelf
Daarnaast volg je verschillende workshops, games, trainingen (zowel op inhoud als op persoonlijke vaardigheden), behaal je relevante IT-certificaten en word je begeleid door ervaren consultants. De beste opleiding blijft immers toch de praktijk! Door zelf verantwoordelijkheid en initiatief te nemen leer je het meest. Je focus ligt vanaf dag één op het borgen van de infrastructurele continuïteit van onze klanten en werk je mee aan transities, migraties en upgrade projecten. In de laatste fase van het traject, maak je op basis van je wensen en individuele capaciteiten de keuze om door te groeien naar Consultant, Projectmanager of Technisch Specialist.

Kortom wij bieden jou een boeiend, intensief en vooral een leerzaam programma: hiermee garanderen wij jou een vliegende start van je carrière!

Wij kopen een titel voor onze nieuwe medewerkers

De wereld is al middelmatig genoeg. Start bij Pink en word Lord of Lady van Glencoe!
Lees meer

Opleidingen

Bij Pink Elephant vinden wij het belangrijk dat je continu aan jouw kennis kunt werken. Daarom bieden wij de mogelijkheden aan om je te certificeren op verschillende technische gebieden, van basis IT tot specialismes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan MTA-modules, ITIL, maar ook aan complexere opleidingen op het gebied van Microsoft, Citrix, VMware of Cisco.
Daarnaast heeft Pink Elephant een eigen opleidingsinstituut waar voornamelijk in house “best practices” trainingen en cursussen worden gegeven zoals Agile/Scrum, Prince2 en ITIL. Maar ook communicatietrainingen waarbij bijvoorbeeld DISC aan bod komt. Deze combinatie aan opleidingen zorgen ervoor dat jij je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk kunt blijven ontwikkelen.

Niet alleen maar werken

Energie halen uit je baan, dat is wat wij nastreven! Want bij Pink Elephant geloven wij erin dat het belangrijk is een mooie balans te vinden tussen werk en privé. Als jouw werkzaamheden het toelaten krijg je uiteraard de mogelijkheid om thuis te werken. Daarnaast bieden wij naast 28 vakantiedagen ook de mogelijkheid om er 20 extra per jaar bij te kopen. Als jij behoefte hebt om wat meer vrij te zijn, zijn wij de laatste die jou hierin tegenhouden.

Testimonial

Habiba

'Er wordt oprecht interesse in je getoond: bij Pink Elephant ben je geen nummer, het gaat erom wie je bent als persoon.' Lees meer over Habiba

Testimonial

Nathan

'Je kunt jezelf zijn en hebt de ruimte om je eigen pad te vinden in het opleidingstraject.' Lees meer over Nathan

Testimonial

Cheyenne

'Je wordt goed begeleid door je manager en collega’s, iedereen is bereid om je te helpen als je iets vraagt' Lees meer over Cheyenne

Vacatures

 • ICT Traineeship

  Wil jij opgeleid worden tot IT-Consultant,System engineer, Projectmanager of Infrastructuurspecialist? Ben je in het bezit…

  Lees meer
 • Starter

  Wil je binnen 1,5 jaar klaargestoomd worden tot IT-er van de toekomst? Neem dan deel…

  Lees meer

Wil jij een vliegende start maken van je IT-carrière?

Wil jij een vliegende start maken van je IT-carrière?
Geef je dan nu op voor het YPP van Pink Elephant

Geef je hier op voor het Young Potential Programma

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, txt, pages.
  Maximaal 2 bestanden