Xerox bereikt magische grens 10.000 gebruikers met Exact Synergy!

Xerox, een dienstverlener in kantooroplossingen, is het eerste bedrijf dat meer dan 9.999 gebruikers zal krijgen in Exact Synergy. Standaard wordt dit maximum gebruikers gehanteerd, echter bleek Xerox behoefte te hebben aan een hoger aantal gebruikers. Om daar aan te kunnen voldoen heeft Exact aanpassingen door moeten voeren in de software om een gebruikersaantal van vijf cijfers mogelijk te maken.

Exact Synergy voor wereldwijde HR

Xerox is marktleider op het gebied van klantcontacten. Voor verschillende grote en kleine bedrijven verzorgt het bedrijf de klantenservice en levert kantooroplossingen zoals printers. Vanwege het hoge aantal vestigingen, medewerkers en landen waarin het bedrijf opereert koos Xerox voor Exact Synergy om de HR-processen in onder te brengen.

HR-processen voor 95% geautomatiseerd

Om de wereldwijde groei van Xerox te ondersteunen zocht het bedrijf een systeem om de HR-processen te optimaliseren. Er is gekozen voor Exact Synergy, dat zo ingericht is door Pink Elephant dat het rekening houdt met de wet- en regelgeving rondom HR-informatie in de verschillende landen. De HR-processen zijn nu voor 95% geautomatiseerd. Mede dankzij deze besparing in tijd en geld heeft Xerox zo ver kunnen groeien dat zij nu 10.000 gebruikers nodig hebben: een nieuw record voor Exact Synergy.

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail