Terugblik Old Elephant Borrel

Terugblik Old Elephant Borrel

Donderdag 1 juni 2017 was het zo ver: de Old Elephant borrel werd na jaren weer bij Pink Elephant gegeven. Het binnenterrein en de parkeerplaats waren omgetoverd tot een roze feestpaleis. En wat hadden we goed weer! De zon scheen, drank vloeide rijkelijk en de hapjes waren om te smullen: alle elementen voor een fantastische avond waren aanwezig.

Vanaf 17:00 uur werden de eerste gasten ontvangen met een glas roze bubbels – je bent Pink of je bent het niet. Bij ontvangst stonden de drie mobiele blikvangers van Pink Elephant voor de ingang: de Pink bus en twee Pink auto’s. Hoe gaaf is het om in zo’n auto te mogen rijden?!

Zowel Pinkers als oud-Pinkers kwamen naar de borrel. Vele oud-Pinkers waren benieuwd hoe het ‘nieuwe’  Pink was en waren aangenaam verrast door de geweldige organisatie van de borrel. Sommigen waren zelfs speciaal naar deze borrel gekomen omdat het bij Pink Elephant was! Dat doet ons goed, dat er nog zo veel mensen zijn die met een warm hart aan (hun tijd bij) Pink Elephant terugdenken.

De sfeer gedurende de borrel werd gemaakt door de DJ en live saxofonist van RTL Lounge, met lekkere loungemuziek die pasten bij het heerlijke zonnetje en de temperatuur. Er kwamen dames langs met heerlijke luxe hapjes voor de aanwezigen en er werden grote pannen met paella klaargemaakt.

Het was een avondje voor in de boeken! Een erg geslaagde eerste editie van de Old Elephant borrel bij Pink Elephant. Wij vonden het erg gezellig en willen alle aanwezige oud-Pinkers en Pinkers bedanken voor hun aanwezigheid.

Meer weten? Neem contact op met

Armand Hettinga

Accountmanager +31613908113
Neem contact op

Gerelateerde artikelen