Werken bij Pink Elephant

Professionals

Your next step

Werken bij Pink Elephant Professionals Your next step

Je bezit ruime werkervaring en bouwt gestaag aan je carrière. Maar je twijfelt. Ook als ervaren professional denk je na over de volgende stappen in je carrière. Hoe behoud je de juiste focus en uitdaging om nog meer uit jezelf te halen? Hoe kan jij je ervaring en kennis inzetten binnen bedrijven om hen te laten profiteren van de mogelijkheden die IT biedt?

Als professional bij Pink Elephant werk je voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten. Dat maakt je werk afwisselend en inspirerend. Je hebt de ruimte om met je eigen initiatieven en ideeën richting te geven aan je carrière, maar ook aan de organisatie. Die ruimte krijg je en verwachten dat je die pakt.

Opleidingen

Het is belangrijk om continu aan jouw kennis te kunnen werken. Daarom bieden wij bij Pink Elephant mogelijkheden aan om je te certificeren op verschillende gebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld opleidingen op het gebied van Microsoft, Citrix, VMware en Cisco.

Daarnaast heeft Pink Elephant een eigen Pink Academy waar voornamelijk in house “best practices” trainingen en cursussen worden gegeven zoals Agile/Scrum, Prince2 en ITIL. Maar ook communicatietrainingen waarbij bijvoorbeeld DISC aan bod komt. Deze combinatie aan opleidingen zorgen ervoor dat jij je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk kunt blijven ontwikkelen

Niet alleen maar werken

Energie halen uit je baan, dat is wat wij nastreven! Want bij Pink Elephant geloven wij erin dat het belangrijk is een mooie balans te vinden tussen werk en privé. Als jouw werkzaamheden het toelaten krijg je uiteraard de mogelijkheid om thuis te werken. Daarnaast bieden wij naast 28 vakantiedagen ook de mogelijkheid om er 20 extra per jaar bij te kopen. Als jij behoefte hebt om wat meer vrij te zijn, zijn wij de laatste die jou hierin tegenhouden.

Toppresestaties zijn altijd teamwork.

Toppresestaties zijn altijd teamwork.
Pink maakt IT persoonlijk

Meer weten over de rol van System Engineer?

Lees meer

Vacatures

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Bart Uittenhout

Recruiter +31651044898

Of kom langs

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden