Pink Elephant

Support

Waarmee kunnen we u helpen?

Pink Elephant Support Waarmee kunnen we u helpen?

Pink Elephant heeft twee professionele helpdesks die u telefonisch bij uw problemen ondersteunt. Eentje in Naarden en eentje in Maastricht-Airport. Die laatste is voor klanten van Pink Elephant Zuid, het voormalige True Workspace Zuid-Nederland.

Customer Servicedesk

Klanten van Pink Elephant hebben een eigen telefoonnummer waarop we hen van dienst kunnen zijn. Dit is het nummer wat u kunt bellen om direct met de Customer Servicedesk in contact te komen. U krijgt dan direct een medewerker van Pink aan de telefoon die uw bedrijf kent. Uw IT afdeling kan u aan het nummer voor uw organisatie helpen. U kunt ook mailen naar: csd@pinkelephant.nl

Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u natuurlijk altijd bellen naar onze receptie, op het algemene nummer: 088 235 66 55. Zij verbinden u dan met de juiste medewerker.

Klanten van Pink Zuid kunnen bellen met 043 88 000 88 voor de servicedesk in Maastricht-Airport.

Remote Support

Wanneer u met een Servicedesk-medewerker van Pink Elephant belt, kan het nodig zijn dat hij of zij even met u ‘meekijkt’ op uw computer. U krijgt dan een code (de ‘Session Key’) van de Servicedesk-medewerker.

Inloggen

Truecare

De klanten die vroeger door True Workspace (inclusief True Workspace Zuid) werden bediend, houden de komende tijd nog hetzelfde ticketsysteem Truecare. Hieronder de link naar Truecare. Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn ongewijzigd.

Klik hier om Truecare te openen

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Charles Huysmans

Client Delivery Manager +31651854655

Of kom langs

created by dji camera

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden