Over ons

Pink Elephant maakt IT persoonlijk

Lees hier waarom we dat zeggen

Over ons Pink Elephant maakt IT persoonlijk Lees hier waarom we dat zeggen

IT oplossingen waarbij de eindgebruiker centraal staat

De cloud is een gegeven in de huidige IT. U ontkomt er niet meer aan. Dat moet u eigenlijk ook helemaal niet meer willen. Want werken in de cloud heeft nou eenmaal enorme voordelen. Het lijkt echter soms wel dat de IT meer op afstand komt te staan, dit terwijl de IT voor bedrijfsvoering steeds belangrijker wordt.

Pink Elephant doet het daarom anders. Wij maken IT weer persoonlijk. Door een slimme combinatie van componenten kunnen wij de eindgebruiker precies bieden wat hij of zij nodig heeft. Daarnaast zorgen wij er voor dat de gebruikers weten wat er allemaal mogelijk is met hun IT-middelen. Want voor ons staat de gebruikersbeleving centraal. Nét iets verder kijken en een persoonlijke touch, dat is wat Pink Elephant speciaal maakt.

Sinds 2020 is Pink Elephant Nederland onderdeel van The Digital Neighborhood (wat toen nog Broad Horizon heette). Binnen The Digital Neighborhood is Pink Elephant verantwoordelijk voor de diensten rond de moderne werkplek. Door de diensten van zusterbedrijven binnen The Digital Neighborhood op het gebied van security, data en managed hosting samen te laten gaan met de werkplek van Pink Elephant, kan de hoge kwaliteit, samen met de persoonlijke aanpak zorgen voor vernieuwing in de markt. 

Pink Elephant Education viel buiten de overname en is zelfstandig verder gegaan.

Lees meer over The Digital Neighborhood

Wat is uw IT-vraag?

Wij zorgen ervoor dat u goed kunt samenwerken, overal en altijd, doordat een digitale werkomgeving u in staat stelt goed resultaat te bereiken.; beslissingen te nemen op basis van up-to-date informatie.

Uiteraard op een manier die veilig is, betrouwbaar en modern.

Belangrijk om te weten is dat we aansluiten bij de huidige IT-volwassenheidsfase van uw organisatie, en daarin ondersteunen. Tegelijkertijd onderzoeken we wat wenselijk én haalbaar is in de transformatie naar de cloud. Dit traject doorlopen we met realiteitszin én ambitie.

Wat is uw IT-vraag?

De historie van Pink op een rij

 • 1981

  Oprichting Pink Elephant in Delft. Ontstaan in Delft en groeit uit tot een internationale opleidings- en adviesorganisatie.

 • 1993

  Overname door Roccade. Pink Elephant blijft 8 jaar onder de eigen naam actief onder de vleugels van Roccade. De naam van het gehele concern wijzigt later in PinkRoccade.

 • 2005

  PinkRoccade wordt Getronics Pinkroccade. De buitenlandse kantoren in onder andere Canada, VS en Zuid-Afrika worden verzelfstandigd en behouden de naam Pink Elephant.

 • 2008

  Herstart Pink Elephant Nederland. Focus op opleidingen en adviesdiensten.

 • 2011

  Nobel neemt Pink Elephant Nederland over.

 • 2014

  Nobel wijzigt naam naar Pink Elephant.

 • 2020

  Broad Horizon (wat nu The Digital Heighborhood heet) neemt Pink Elephant over.
  Pink Elephant Education blijft zelfstandig.

 • 2021

  True Workspace Zuid-Nederland en Amsterdam worden onderdeel van Pink Elephant.

Xander Mes

Geïnteresseerd? Neem contact op

Xander Mes

Sales Manager +31627309312

Vraag het Pink

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Xander Mes

Sales Manager +31627309312

Of kom langs

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden