Pink365

Pink365

Pink365: de persoonlijke werkplek van Pink Elephant

Pink365 is de schaalbare en persoonlijke werkplek van Pink Elephant, gebaseerd op Microsoft technologie. Oplossingen van Microsoft, zoals Microsoft365 en Azure, gecombineerd met een social intranet en de best practices van Pink Elephant maakt Pink365 de praktische en efficiënte oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar een werkplek die doet wat de gebruiker nodig heeft. Pink365 is zowel in een lokaal geïnstalleerd als een online variant (of een combinatie van beiden) beschikbaar.

Dowload de factsheet

Wat is Pink365?

Pink365 is gebaseerd op het uitgangspunt ‘Microsoft, tenzij…’. De integratie van Microsoft 365 met de Azure Cloud en andere Microsoft-software en oplossingen werkt optimaal. Tegelijkertijd zijn eigenlijk alle organisaties ook afhankelijk van software en oplossingen van andere leveranciers om hun bedrijfsprocessen te laten functioneren. De sleutel is dan een goede integratie hiervan in de Microsoft omgeving.

De social intranet oplossing past naadloos op de Microsoft technologie en biedt meerwaarde door de ontsluiting van data uit verschillende bronnen in een persoonlijk dashboard.

De technologie van Liquit zorgt ervoor dat op elk device de goede versie (lokaal geinstalleerd of online) van de applicatie wordt geopend. Liquit kijkt namelijk wat er lokaal geinstalleerd is. Waar nodig, en mogelijk, wordt dan de online variant gestart. Zonder dat de gebruiker iets hoeft te doen.

Waarom Pink365?

Onderscheidend aan Pink365 is de portaalfilosofie die erachter zit. Het doel is namelijk een persoonlijke werkplek, die doet wat hij moet doen en waar de gebruiker op een overzichtelijke manier de informatie tot zijn of haar beschikking heeft die nodig is voor het werk.

Om dit te bereiken, stelt Pink Elephant het bedrijfsproces van de klant centraal in de keuzes die worden gemaakt tijdens het ontwerp en de implementatie. We proberen immers niet een technologische oplossing te verkopen. We denken vanuit de klant en wat in de dagelijkse praktijk het beste werkt voor die specifieke klant. Dit maatwerk realiseren we met Pink365 op basis van de beschikbare Microsoft-oplossingen. Dit vullen we aan met een social intranet, van a&m impact, Synigo Pulse of Embrace. Alledrie bieden een naadloze integratie met Office365.

Hiermee heeft de medewerker een persoonlijk beginscherm met toegang tot nieuws, collega’s, toegewezen applicaties en nog veel meer.

Pink365: sterk in de Zorgsector

Pink Elephant is de afgelopen jaren sterk gegroeid in de zorgsector. Om precies te zijn in de care-markt. Pink365 is de werkplek die al bijna 20.000 keer is uitgerold bij zorginstellingen. En dat aantal groeit nog dagelijks.

Dit is ook niet verwonderlijk: de voordelen van Pink365 zijn voor zorgmedewerkers dan ook groot. Onderweg naar de volgende client even op de smartphone controleren of de planning voor de rest van de dag misschien gewijzigd is. Een overzicht van actueel nieuws binnen de organisatie. Snel even contact leggen met een collega.

En daarna met een tablet bij de client aantekeningen maken over de geleverde zorg. Tenslotte ’s avonds op de laptop de administratie bijwerken. Allemaal via hetzelfde portal.

Pink365 zorgt in een aantal gevallen voor een vermindering van de administratieve lasten van ruim 50%. Geen wonder dat Pink365 zo sterk groeit in de zorgmarkt.

‘Met het portaal van Pink365 is de administratieve belasting van onze medewerkers stevig gedaald. Dat betekent dat we meer tijd hebben om zorg te verlenen, en daar gaat het uiteindelijk om.’

‘Met het portaal van Pink365 is de administratieve belasting van onze medewerkers stevig gedaald. Dat betekent dat we meer tijd hebben om zorg te verlenen, en daar gaat het uiteindelijk om.’
Joost Heres Projectleider Portaal | Carintreggeland
Bekijk de case

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Xander Mes

Neem contact op met

Xander Mes

Sales Manager +31627309312