Pink Elephant

Oplossingen

Pink Elephant Oplossingen

Wij zijn Cloud Services Integrator. Daarom ondersteunen we uw dagelijkse -zo essentiële- IT, en faciliteren we tegelijkertijd uw transformatie naar de cloud. Zo heeft u een digitale werkomgeving waarmee uw gebruikers in staat zijn goed resultaat te bereiken. Dat is immers ook onze standaard, al sinds het begin jaren tachtig: net dat stapje extra – Expect more. Expect Pink.

Outsourcing

IT is een gespecialiseerde tak van sport; u wilt bij de voortdurende transformatie niet achterblijven. Daarom is het uitbesteden van uw IT een realistische keuze, een voor het mogelijk maken van innovatie en het realiseren van meer rendement.

Lees meer over outsourcing

Professional Services

Continuïteit van uw IT-afdeling is cruciaal voor de voortgang van uw dagelijkse bedrijfsvoering. Wanneer deze continuïteit in gevaar dreigt te komen, of al is, ondersteunen we u graag met de inzet van onze IT-professionals.

Lees meer over Professional Services

Consulting Services

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze gespecialiseerde consultants. Zij verschaffen duidelijkheid en perspectief in vraagstukken omtrent IT-strategy, informatiebeveiliging en cloud computing.

Lees meer over Consulting Services

Hardware & Software Services

Pink Elephant is een echte ‘one-stop ICT-partner. In alle fases van de levenscyclus van hard- en software levert Pink Elephant diensten. Van inkoop tot
inspoelen, uitrollen, CMDB opschonen, wipen en recycling van de oude hardware.

Lees meer over Hardware & Software Services

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Rob van Rinsum

Directeur Nederland +31629528835

Of kom langs

created by dji camera

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden