Pink Elephant

Werkplek

Pink Elephant Werkplek

Wij zijn dé werkplek- en data management specialist.

Maar wat is een werkplek? Dat is niet meer alleen je werklaptop. Inmiddels kan je op bijna ieder internet-device (een deel van) je werk doen. Afhankelijk van je rol, de tijd van de dag, je locatie of een andere variabele, kies je het device wat je nodig hebt. Of bij je hebt. Even je mail checken op je smartphone tijdens het uitlaten van de hond. Of inloggen op de laptop van je ouders om toch even te kijken of die informatie binnen is gekomen. De laptop van het werk gebruik je thuis zelden, want je werkt vooral op je eigen Mac. Het zijn maar een paar voorbeelden van de steeds breder wordende werkplek.

En alle data die je genereert of bewerkt op die werkplek moet natuurlijk veilig beschikbaar blijven. Op een zo efficiënt mogelijke manier toch altijd over all data beschikken. Dat was altijd de kracht van DMP en is nu de kracht van Pink Elephant in Nederland. Bijvoorbeeld met onze DMaaS diensten: Data Management as a Service. Kijk vooral eens rond.

Hierom hebben we als Pink Elephant ons belangrijkste product, de Pink365 werkplek, zo ontworpen dat je op al die devices je werk kunt doen. Door de slimme architectuur met oplossingen van onze partners die dat mogelijk maken. En natuurlijk door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die de Cloud biedt. En dat zullen er alleen maar meer worden. En als dat toegevoegde waarde biedt voor onze klanten, dan nemen we dat op in onze dienstverlening. Want alleen zo kunnen we blijven zeggen dat de IT oplossingen die Pink Elephant aanbiedt aansluiten op de behoeftes van de eindgebruikers. Daarom zeggen we: Pink Elephant maakt IT persoonlijk.

Outsourcing

IT is een specialisme. Het is niet meer iets wat een organisatie ‘erbij’ kan doen. Daarom is het uitbesteden van uw IT een realistische keuze. Voor het mogelijk maken van innovatie en het realiseren van meer rendement.

En ja, bij Pink Elephant blijven we innoveren tijdens de looptijd van het outsourcingscontract. Gek genoeg is dat in de rest van de markt niet vanzelfsprekend, dus we zeggen het er even bij.

Lees meer over outsourcing

Data Management

De kennis en ervaring van DMP, maar dan Pink. Hybrid Cloud, Backup en Disaster Recovery oplossingen van hoge kwaliteit. En die precies aansluiten op uw behoefte. Want Pink maakt ook data management persoonlijk!

Data Management

Professional Services

Pink Elephant Professional Services is de flexibele partner voor de moderne werkplek. Met onze specialistische kennisdomeinen, variëteit aan rollen en verschillende contractvormen zorgen we voor extra flexibiliteit in uw bedrijfsvoering.

Lees meer over Professional Services

Hardware & Software Services

Pink Elephant is een echte ‘one-stop ICT-partner. In alle fases van de levenscyclus van hard- en software levert Pink Elephant diensten. Van inkoop tot
inspoelen, uitrollen, CMDB opschonen, wipen en recycling van de oude hardware.

Lees meer over Hardware & Software Services

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Xander Mes

Sales Manager +31627309312

Of kom langs

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden