Hardware & Software Services

Hardware & Software Services

Pink Elephant is een echte ‘one-stop ICT-partner. In alle fases van de levenscyclus van hard- en software levert Pink Elephant diensten. Korte communicatiekanalen zorgen voor snelle, professionele en efficiënte dienstverlening.

Advisering & Inkoop

Voldoet uw hard- en software aan de behoeften van uw medewerkers en klanten? Is uw netwerkomgeving efficiënt genoeg ingericht voor uw toekomstige bedrijfsvoering?
Pink Elephant kijkt graag samen met u naar uw huidige en toekomstige behoeften. Zodat u toekomstbestendige oplossingen kiest. Een roadmap, netwerk-scan en DaaS (Device as a Service) zijn bijvoorbeeld allemaal aspecten waar Pink Elephant u graag bij ondersteunt.

 

Levering, Installatie & Uitrol

Het uitrollen van nieuwe hard- of software of het verhuizen van uw bedrijfsactiviteiten kan complex zijn. U wilt daar zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn en er vooral geen risico mee lopen.
Pink Elephant kan het hele proces voor u regelen. Vanaf de levering tot aan de installatie en uitrol. Denk hierbij aan het uitgepakt leveren van ICT-apparatuur, installatie en uitrol door heel Nederland, het imagen, taggen en het up to date houden van de CMDB.
Daarnaast verzorgt Pink bijvoorbeeld ook gebruikerstrainingen. Zo bent u verzekerd van een optimale inzet van uw middelen.

Beheer & Support

Pink Elephant helpt organisaties met alle aspecten van de inzet van hard- en software. Denk hierbij aan MDM (Mobile device Management), levering en support van computers, servers, internetverbindingen, clouddiensten, (online) back-up-oplossingen, en dergelijke.
Pink Elephant zorgt ervoor dat alle onderdelen optimaal met elkaar samenwerken en beheert uw ICT op een gestructureerde, professionele wijze.

Gecontroleerd Hardware Afvoeren

IT Asset Disposition (ITAD): dat betekent het afvoeren van oude hardware zonder zorgen:

  • Privacy is bij het afvoeren van hardware en datadragers van het grootste belang. Pink Elephant is daarom gespecialiseerd in het gecertificeerd verwijderen van data. Wanneer dat nodig is, ontvangt u ook een vernietigingscertificaat voor auditdoeleinden.
  • ICT-apparatuur wordt op een milieuverantwoorde wijze afgevoerd. Hierbij worden de WEEE-richtlijnen van de overheid nageleefd.
  • De restwaarde van hardware wordt verrekend. Deze kan echter ook in uw naam aan een goed doel worden gedoneerd.
Download de Factsheet ITAD

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Brigitte Jacobs

Neem contact op met

Brigitte Jacobs

Manager Hardware & Sofware Services +31643378580