De zekerheid van volledige dataprotectie

Backup

De zekerheid van volledige dataprotectie Backup

Het grootste risico voor de data van uw organisatie? Tijdgebrek! Want bij tijdgebrek is het managen van uw backup vaak het kind van de rekening. Systemen worden aangeschaft, geïnstalleerd en dan moet een ‘groen lampje’. Of toch niet? Is het niet zo dat een IT-omgeving steeds verandert, dat data groeit en vaak op plekken die u niet 1-2-3 in de gaten heeft? En weet u wel zeker dat van al uw data een back-up wordt gemaakt? Bij Pink Elephant, zorgen we ervoor dat uw backup up-to-date blijft, ongeacht hoe uw IT-omgeving evolueert.

DMaaS Backup van Pink Elephant

Met onze DMaaS Backup, onze Backup-as-a-Service, houdt u uw backup op orde. Of het nu gaat om een lokale of cloud backup, of SaaS-data backup: bij Pink Elephant hebben we de oplossing die past bij uw uitdaging. Met DMaaS Backup: 

  • Slaan we uw kostbare data veilig op: in de cloud of lokaal 
  • Behaalt u maximale efficiëntie door deduplicatie en compressie 
  • Gebruiken we bewezen technologie van onder andere Commvault, Cohesity en NetApp 
  • Heeft u toegang tot de unieke kennis van onze experts 

Talloze bedrijven en enterprise organisaties in binnen- en buitenland hebben al gekozen voor deze oplossing. Lees bijvoorbeeld over de ervaringen van HMC, Hogeschool Windesheim, het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR) of Isah. Wilt u meer weten over de diensten van Pink Elephant? Neem dan contact met ons op of bel +31 88 235 66 55. 

Mogelijkheden van DMaaS Backup 

Data is tegenwoordig één van de meest waardevolle bezittingen van elk bedrijf. Daarom is het absoluut noodzakelijk om een robuuste, betrouwbare en efficiënte backup-strategie te hebben. Of uw voorkeur nu uitgaat naar het opslaan van uw data in de cloud, het gebruik van SaaS-oplossingen, of het behouden van uw data op lokale schijven: bij Pink Elephant hebben we de oplossing die past bij uw unieke behoeften. 

Cloud backup
We brengen uw backup naar de cloud – gecentraliseerd, off-site en veilig in onze cloud. Deduplicatie en compressie zorgen dat u daarvoor zo min mogelijk bandbreedte nodig heeft en zo min mogelijk cloud-capaciteit. Uw bestanden staan veilig in de Pink Elephant-cloud en kunt u snel terughalen na een incident, zoals een per ongeluk verwijderd bestand. 

SaaS Data backup
De adoptie van SaaS-oplossingen, zoals Microsoft 365 of Salesforce, heeft de noodzaak van een gedegen backup-strategie voor SaaS-data vergroot. Veel SaaS-oplossingen bieden namelijk geen of zeer beperkte ingebouwde back-up en recovery-oplossingen. Pink Elephant biedt hiervoor een betrouwbare oplossing, die zorgt voor de naleving van regelgeving, geavanceerde zoekfuncties, beveiligde en versleutelde opslag, en geautomatiseerde backup en herstel. 

Lokale backup
DMP installeert lokale hardware die zorgt voor een snelle, volledige en gecentraliseerde disk-to-disk backup van uw bedrijfsdata. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gebruikte storagecapaciteit, die met behulp van deduplicatie en compressie laag wordt gehouden. Door lokale storage in te zetten bent u verzekerd van een hoge performance, ook als u uw data onverhoopt mocht willen terughalen na een incident, zoals een per ongeluk verwijderd bestand. 

DMaaS Backup & DR 

Bescherming van data is belangrijk, maar beschikbaarheid misschien nog wel meer. DMaaS Backup & Recovery is de beste manier om u belangrijke data veilig te stellen én om uw IT-organisatie snel weer actief te hebben na een calamiteit. U heeft naast een snelle en veilige back-up ook de zekerheid hebt dat u binnen enkele uren weer beschikt over een operationele IT-omgeving. Lees hier meer over DMaaS DR van Pink Elephant. 

Hoe kunnen wij u helpen?
Talloze bedrijven in binnen- en buitenland kozen al voor onze oplossingen. Wij zijn erg benieuwd naar uw scenario. Onze experts staan klaar om u met raad en daad bij te staan. Wilt u meer weten over backup of over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op of bel +31 88 235 66 55. 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Robert van Zelm

Neem contact op met

Robert van Zelm

Accountmanager +31645311133

Dat we al bijna 30 jaar klant zijn, zegt eigenlijk al genoeg.

Dat we al bijna 30 jaar klant zijn, zegt eigenlijk al genoeg.
Hans de Haan. IT Manager IT Manager
Bekijk de case