Data Management

Data Management

De expertise van DMP, met een roze twist

Pink Elephant en DMP zijn samengegaan in Nederland. Hierdoor worden de kennis en kunde van beide organisaties voor alle klanten optimaal ontsloten. De diensten van DMP zijn dan ook in het portfolio van Pink Elephant opgenomen. Maar de hoofdboodschap zal altijd blijven: het vertrouwen dat de klanten in DMP hebben gaan we opnieuw verdienen onder de nieuwe naam.

Met ons uitgebreide scala aan oplossingen, dat varieert van back-up en disaster recovery tot volledige outsourcing, bieden wij met onze DMP DMaaS-back-updiensten een ongeëvenaarde service. Deze diensten zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën van vooraanstaande marktleiders zoals Commvault, NetApp en Dell EMC. Wat onze aanpak uniek maakt, is de nauwe betrokkenheid en transparantie die wij bieden; u ontvangt ondersteuning van lokale experts rechtstreeks vanuit onze eigen datacenters. Dit betekent dat u niet te maken krijgt met anonieme of moeilijk bereikbare helpdesks, maar met heldere communicatie in uw eigen taal. Met onze DMaaS-dienstverlening kunnen wij u bijstaan bij het opzetten van risicomanagement, het voorkomen van gegevensverlies en het implementeren van back-upstrategieën die naadloos aansluiten bij de behoeften van uw organisatie.

DMaaS: 100% transparante dienstverlening

Hebt u volledig vertrouwen in uw IT-omgeving? Worden cruciale aspecten zoals back-up en disaster recovery regelmatig getest? En ontbreekt het u aan tijd en expertise voor deze vitale taken? Bij Pink Elephant hebben we de expertise om uw gegevens te beheren, beschermen en beschikbaar te houden – een dienst die we al jaren leveren aan grote en middelgrote bedrijven.

Wat is DMaaS?

DMaaS, oftewel Data-Management-as-a-Service, omvat een scala aan ‘as-a-service’ oplossingen, waaronder back-up en disaster recovery, archivering, cloudopslag en beheerdiensten. Organisaties die voor DMaaS kiezen, ervaren tal van voordelen, zoals:

 • Flexibiliteit: eenvoudig op- en afschalen van diensten.
 • Minder afhankelijkheid van specialistische kennis binnen de organisatie.
 • Betaling op basis van gebruik, dus geen grote voorafgaande investeringen in hardware of software.
 • Verminderde beheerlast binnen de organisatie.

U kunt profiteren van onze expertise via een verschillende DMaaS-diensten, variërend van back-up en disaster recovery tot volledige uitbesteding via managed services. Deze diensten zijn gebaseerd op toonaangevende technologieën van marktleiders zoals Commvault, NetApp en Dell EMC. We opereren vanuit onze eigen datacenters wereldwijd, terwijl lokale experts u ondersteunen. Geen anonieme service met een onpersoonlijke helpdesk, maar een volledig transparante dienstverlening in uw eigen taal, waarbij u de controle behoudt.

DMaaS diensten

 • Hybrid Cloud

  Hybrid Cloud is een combinatie van on-premises infrastructuur, private-cloudservices en een public cloud. Binnen een hybrid cloudomgeving werken deze onderdelen naadloos met elkaar samen.

  Hybrid Cloud
 • Backup

  Met onze DMaaS Backup, onze Backup-as-a-Service, houdt u uw backup op orde. Of het nu gaat om een lokale of cloud backup, of SaaS-data backup: bij Pink Elephant hebben we de oplossing die past bij uw uitdaging.

  Backup
 • Disaster Recovery

  Wilt u de zekerheid dat uw systemen snel weer up-and-running zijn na een calamiteit? Als één van de eerste bedrijven in Nederland ontwikkelden wij Disaster-Recovery-as-a-Service (DMaaS DR).

  Disaster Recovery

Altijd een stap extra willen zetten

De dynamische aard van uw IT-omgeving vraagt om voortdurende aanpassingen en vernieuwingen, en wij begrijpen dat als geen ander. Daarom streven we naar regelmatig contact met u. We bespreken de laatste ontwikkelingen, evalueren kritisch en controleren of de overeengekomen Service Level Agreement nog steeds aansluit bij uw behoeften.

Bij Pink Elephant gaan we altijd dat extra stapje verder. Want wij geloven dat elk probleem een oplossing verdient, zonder omwegen. Daarom zeggen wij: Pink Elephant maakt IT persoonlijk; met toegewijde service, diensten die naadloos aansluiten op uw wensen en de zekerheid van optimale dataprotectie. Dit is de essentie van hoe wij onze DMaaS-diensten hebben vormgegeven.

Wilt u meer weten over onze DMaaS dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier.

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met