Security met toegevoegde waarde

PinkSecure

Security met toegevoegde waarde PinkSecure

Security is van levensbelang voor uw organisatie, en vooral ook voor uw klanten. Niemand is meer veilig voor digitale dreigingen. Patient dossiers zijn veel geld waard op het Dark Web. Security moet dus op orde zijn.

PinkSecure is een collectie van diensten die Pink Elephant levert op het gebied van security. Deze diensten worden over vier assen ingedeeld: Predict, Prevent, Detect en Respond.

Predict

Potentiële risico’s identificeren voordat ze misbruikt kunnen worden: dat is de essentie van de fase Predict. Hiervoor biedt Pink Elephant momenteel de volgende diensten:

  • Security & Compliance Assessment: hiervoor werken we samen met onze partner Microsoft. Met tooling van Microsoft wordt in een maand een overzicht gemaakt van uw IT-infrastructuur. En dan met name of alles optimaal is ingericht. We kunnen dit assessment (bijna) gratis aanbieden. Lees hier meer.
  • Phishing Campagnes: risico’s zijn steeds beter vermomd. Op zich onschuldige mailtjes kunnen desastreuze gevolgen hebben voor uw IT-infrastructuur. Met een Phishing Campagne wordt het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers getoetst. Hoeveel mensen klikken op het net-niet-betrouwbare mailtje van de “Algemeen Directeur” bijvoorbeeld?

 

Prevent

Het voorkomen van security incidenten en compliance issues, dat is de essentie van de fase Prevent. Hiervoor bieden we de volgende diensten:

  • Awareness campagne: het verhogen van het beveiligingsbewustzijn van uw medewerkers. Welke trucs worden toegepast? Waar moeten uw medewerkers op letten? Een awareness campagne kan bijvoorbeeld plaatsvinden na het uitvoeren van een phishing campagne. Dat is immers een voorbeeld van hoe hackers te werk gaan. Lees hier meer
  • PinkSecure Architecture is onze vorm van baseline management. Security by design. Ervoor zorgen dat de fundamenten van de IT-infrastructuur veilig zijn

Detect

Zo snel mogelijk bewust worden van een beveiligingsissue. Dat is de essentie an de Detect-fase. Want 100% veiligheid is nauwelijks realistisch en vooral onbetaalbaar en onwerkbaar in de praktijk. Als er dan wat gebeurt, is het van het grootste belang om hier zo snel mogelijk bewust van te zijn, zodat er actie ondernomen kan worden. Hiervoor heeft Pink Elephant momenteel de volgende diensten:

  • Security Operations Center (SOC): 24/7 monitoring van uw IT-infrastructuur en actuele bedreigingen. Lees hier meer over ons SOC
  • Vulnerability Management: het Nederlands Cyber Security Center (NCSC) brengt dagelijks aanbevelingen uit om IT-infrastructuren veilig te houden. Pink Elephant monitort deze (en andere) berichten en neemt zo snel mogelijk, gecontroleerd actie.

Respond

Zo snel mogelijk de zaak gecontroleerd weer op orde krijgen. Dit is kort gezegd waar de Respond-fase op neer komt. Hiervoor hebben we de volgende dienstverlening beschikbaar:

  • Business Continuity Management: samen met ons zusterbedrijf DMP zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk weer verder kunt, op een veilige manier. Lees hier meer over op de site van DMP

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Xander Mes

Sales Manager +31627309312

Of kom langs

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden