Haal het maximale uit je data

Hybrid Cloud

Haal het maximale uit je data Hybrid Cloud

Bij Pink Elephant begrijpen we hoe cruciaal het is om waarde uit uw data te halen. Beschikbaarheid, performance en kwaliteit van data zijn essentieel, maar het kan een uitdaging zijn om voldoende resources beschikbaar te hebben voor de analyse en interpretatie van deze data. Daarom bieden wij diverse Hybrid Cloud oplossingen aan. 

Hybrid Cloud van Pink Elephant 

Onze Hybrid Cloud is een combinatie van on-premises infrastructuur, private-cloudservices en een public cloud. Binnen een hybrid cloudomgeving werken deze onderdelen naadloos met elkaar samen, waardoor u uw data daar kunt gebruiken waar deze het beste tot zijn recht komt. Onze always-on cloud slaat de brug tussen de on-premises omgeving en de public cloud. Met Hybrid Cloud van Pink Elephant: 

  • Heeft u de controle over uw data 
  • Beschikt u over een schaalbaar, flexibel en efficiënt platform 
  • Draait een workload altijd daar waar deze het beste en efficiëntste kan draaien 
  • Heeft u via een portal altijd inzicht in uw omgeving 
  • Profiteert u van onze jarenlange ervaring met datamanagement 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van hybrid cloud voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op of bel +31 88 235 66 55. 

De ins & outs van Hybrid Cloud

Hybrid cloud verwijst naar een IT-omgeving die bestaat uit een combinatie van on-premises infrastructuur, private cloudservices en een public cloud. Belangrijk voor een hybrid cloud is dat de verschillende onderdelen (naadloos) met elkaar samenwerken. Met een hybrid cloud strategie zetten organisaties cloudservices of on-premises infrastructuur in waar dat het beste werkt en, waar dat het meeste voordeel oplevert.   

Wij bieden een always-on cloud die de brug slaat tussen de on-premises omgeving en de public cloud. Deze oplossing adviseert waar een workload het beste kan draaien. Hierbij gebruiken we onze jarenlange ervaring met data. Via een portal heeft u altijd inzicht in de omgeving. Ook is het mogelijk resources aan of uit te zetten en waar nodig op te schalen. 

Zet de eerste stap naar een hybrid cloud 

Zoals u heeft gelezen, zijn er diverse scenario’s mogelijk en hebben organisaties verschillende doelen die zij met een hybrid cloudoplossing willen bereiken. Daarnaast zijn er andere in- en externe stakeholders en eisen die aan veiligheid worden gesteld. Met onze checklist zet u een grote eerste stap naar een hybrid cloudstrategie. Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo heeft u straks onder andere:  

  • Het doel van hybrid cloud voor uw organisatie geformuleerd  
  • Het applicatielandschap in kaart gebracht  
  • Relevante wet- en regelgeving op een rijtje  
  • Interne en externe stakeholders geïdentificeerd  

Zet de eerste stap naar een hybrid cloud strategie met onze vragenlijst en checklist.  

Hoe kunnen wij u helpen?
Bedrijven in binnen- en buitenland kozen al voor onze oplossingen. Wij zijn erg benieuwd naar uw scenario. Onze experts staan klaar om u met raad en daad bij te staan. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op of bel +31 88 235 66 55. 

Het voordeel van de nieuwe aanpak is dat we kunnen aantonen dat – met de data die in de cloud worden opgeslagen – het mogelijk is om na een calamiteit de gegevens en systemen snel weer te herstellen

Het voordeel van de nieuwe aanpak is dat we kunnen aantonen dat – met de data die in de cloud worden opgeslagen – het mogelijk is om na een calamiteit de gegevens en systemen snel weer te herstellen
Jos van Baal Manager Product Development
Bekijk de case

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tim de Zwart

Neem contact op met

Tim de Zwart

Accountmanager +31615458365