Werk opnieuw uitvinden met behulp van AI

PinkPilot

Werk opnieuw uitvinden met behulp van AI PinkPilot

Kunstmatige intelligentie (AI) verandert de manier waarop we werken, communiceren en problemen oplossen. De technologie heeft enorm veel potentie en is nog volop in ontwikkeling. Maar hoe en waar begin je?

AI-licenties zijn niet goedkoop. En de mogelijkheden zijn zo groot dat het moeilijk is om te bepalen waar je het beste kunt beginnen. Ook moet je voorkomen dat jouw vertrouwelijke gegevens via AI openbaar worden.

Daarom heb je een betrouwbare partner nodig die je door het proces kan begeleiden en een succesvol resultaat kan garanderen. We hebben een unieke service ontwikkeld, PinkPilot genaamd, die een nieuwe benadering biedt voor AI-implementatie met een focus op continuïteit, integratie en een persoonlijke aanpak. PinkPilot is gebaseerd op Microsoft Copilot technologie.

We werken bij de ontwikkeling van PinkPillot nauw samen met onze collega’s binnen The Digital Neighborhood. Samen hebben we in het nieuwe werkveld AI inmiddels een leidende positie in Europa ingenomen. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van onze Finse collega’s van Sulava.

Wat is PinkPilot?

PinkPilot is een gefaseerde service die je helpt bij het voorbereiden, implementeren en ontwikkelen van AI-oplossingen voor jouw organisatie. Het bestaat uit drie fasen:

 • Voorbereiding en technische gereedheid: We beoordelen je huidige situatie, identificeren je doelen en uitdagingen en ontwerpen een routekaart voor je AI-reis. We zorgen ervoor dat jouw infrastructuur, data en beveiliging klaar zijn voor AI, en we testen de functionaliteit en prestaties van de AI-oplossing met een kleine groep medewerkers.
 • Copilot voor M365 implementatie en adoptie: We implementeren Copilot voor M365 en zorgen voor de adoptie. We werken samen om de meest relevante use cases aan persona’s te koppelen zodat het meeste rendement uit de investering gehaald wordt. Uiteraard monitoren we het gebruik en passen het programma aan wanneer er afwijkingen in gebruik geconstateerd wordt.
 • Continue ontwikkeling: We bieden doorlopende ondersteuning, training en verbetering voor je AI-oplossing, en we helpen je deze op te schalen en aan te passen aan veranderende behoeften en kansen. Het vinden en implementeren van nieuwe use cases binnen workflows en bedrijfsprocessen krijgt hierbij onze speciale aandacht. Zo haal je nog meer rendement uit AI.

Waarom kiezen voor PinkPilot?

PinkPilot biedt verschillende voordelen voor jouw organisatie, zoals:

 • Continuïteit: We zorgen ervoor dat je AI-oplossing is afgestemd op jouw bedrijfsstrategie, cultuur en processen, en we minimaliseren de verstoring en het risico van AI-implementatie.
 • Integratie: We maken gebruik van je bestaande systemen en gegevens, en we gebruiken Copilot om je AI-oplossing naadloos te verbinden met je workflows en applicaties.
 • Out-of-the-box oplossingen: Wij bieden kant-en-klare AI-oplossingen voor verschillende domeinen en functies, zoals klantenservice, verkoop, marketing, human resources, financiën en operaties.
 • Expertise: We hebben een team van gecertificeerde en ervaren AI-professionals die je helpt met elk aspect van AI-implementatie, van strategie en ontwerp tot implementatie en ontwikkeling.
 • Beveiliging, governance, ethiek en juridische overwegingen: We volgen de best practices en normen om de beveiliging, privacy en compliance van jouw AI-oplossing te waarborgen, en we helpen je de ethische en juridische implicaties van AI aan te pakken.

PinkPilot Essentials

PinkPilot Essentials van Pink Elephant is een abonnementsservice die kleine en middelgrote organisaties ondersteunt die de kracht van generatieve AI willen benutten in hun dagelijkse werk met Microsoft 365-applicaties. Met deze service krijgt je organisatie hoogwaardige begeleiding, documentatie en training om Copilot voor Microsoft 365 uit te voeren. Onze ervaren consultants trainen en inspireren je eindgebruikers en leiderschapsteams om Copilot for M365 te gebruiken in hun dagelijkse werk.

PinkPilot Essentials Plus biedt ondersteuning op maat van een pool van betrouwbare adviseurs om je te helpen bij het vinden en implementeren van nieuwe use cases waarin AI toegevoegde waarde levert.

Naast PinkPilot Essentials heeft Pink Elephant ook nog de diensten

 • PinkPilot Gold
 • PinkPilot Silver

Beide zijn wat uitgebreider van aard dan de Essentials. Binnenkort komt er meer informatie over Gold en Silver. In de tussentijd kun je hierover contact opnemen met Hans de Vlieger (zie onderaan deze pagina)

Hoe begin je?

Als je klaar bent om het werk zoals je dat kent opnieuw uit te vinden met AI, neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag een gratis consult aan. We bespreken graag jouw wensen en verwachtingen, en laten je zien hoe PinkPilot je kan helpen om jouw AI-doelen te bereiken.

Copilot voor M365

PinkPilot is gebaseerd op Microsoft-technologie: Copilot. Copilot voor Microsoft 365 is een kunstmatige intelligentie geïntegreerd in de bekende Microsoft Apps die werknemers ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. Het maakt gebruik van de gegevens, bestanden en applicaties die worden opgeslagen in Microsoft 365. Zo kan Copilot bijvoorbeeld suggesties geven voor het schrijven van een e-mail, een presentatie of een rapport. Copilot leert van je voorkeuren en stijl en past zich aan jouw behoeften aan. Daarnaast is er de mogelijkheid om bronnen op te vragen. Naast het raadplegen van interne informatie kan Copilot ook effectief het web doorzoeken en daarbij bronnen verstrekken. Dit maakt het gemakkelijk om de nauwkeurigheid van het antwoord te verifiëren.

Daarnaast leent Copilot zich bij uitstek voor de optimalisatie van werkprocessen, waardoor administratieve taken sneller en nauwkeuriger worden uitgevoerd en je meer tijd overhoudt voor uw kerntaken.

Wat zijn de voordelen van Copilot? 

 • Verhoogde productiviteit: kenniswerkers verzetten gemiddeld 12% meer werk dankzij AI assistentie 
 • Tijdsbesparing: werknemers besparen gemiddeld 25% bij het voltooien van hun taken. 
 • Kwaliteit: 40% van het geproduceerde werk is kwalitatief beter vergeleken met werk zonder de assistentie van dergelijke AI-modellen. 

Vraag het Pink

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Hans de Vlieger

Business Development Manager Microsoft +31624797028

Of kom langs

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden