Bijbaan/ stage bij Pink Elephant

Ervaar Pink

Pink Elephant is altijd op zoek naar jong IT- talent!

Bijbaan/ stage bij Pink Elephant Ervaar Pink Pink Elephant is altijd op zoek naar jong IT- talent!

Ervaar hoe het is om een Pinker te zijn en kom bij ons stage lopen! Óf is een bijbaan naast je studie voor jou beter?

Bijbaan of stage

We zijn geregeld op zoek naar slimme, gemotiveerde MBO-4, HBO- en WO- studenten die naast hun IT studie parttime willen werken. Je maakt bij ons je eerste stappen in je IT-carrière en wie weet stroom je door naar ons PinkPotential Programma.

Over de begeleiding hoef je je geen zorgen te maken, want wij hebben alle kennis in huis om je op weg te helpen.Er heerst een collegiale-, informele- en professionele werksfeer. Je kunt met al je vragen bij onze eigen professionals terecht. Zij helpen jou graag een stapje verder!

Niet alleen maar werken

Energie halen uit je baan, dat is wat wij nastreven! Bij Pink Elephant geloven wij erin dat het belangrijk is om een mooie balans te vinden tussen werk en privé. We geven je de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen in een relevante werkomgeving. Mocht jij in verband met je studie meer vrije tijd nodig hebben is dit altijd bespreekbaar. Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk.

Heb je interesse? Stuur ons dan jouw CV en motivatie via onderstaand contactformulier. Mocht de vacature van jouw gedroomde bijbaan of stage er niet bijstaan, mail dan direct naar werk@pinkelephant.nl en vertel ons wat jouw droom bijbaan is!

Solliciteer naar jouw droombijbaan of stage!

Pink Elephant is altijd op zoek naar IT-talent. Solliciteer nu naar jouw droombaan of stage en ervaar hoe het is om een Pinker te zijn!

Bart Uittenhout

Heb je vragen? Neem contact op met Jessica

Bart Uittenhout

Recruiter +31651044898

Of reageer direct en vul het formulier in

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, txt, pages, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 2.
      Maximaal 2 bestanden