Bijbaan/ stage bij Pink Elephant

Ervaar Pink

Pink Elephant is altijd op zoek naar jong IT- talent!

Bijbaan/ stage bij Pink Elephant Ervaar Pink Pink Elephant is altijd op zoek naar jong IT- talent!

Ervaar hoe het is om een Pinker te zijn en loop stage bij ons. Of is een bijbaan naast je studie voor jou beter?

Bijbaan of stage

We zijn bijna altijd op zoek naar slimme, gemotiveerde MBO-4, HBO- en WO-studenten die naast hun studie parttime willen werken. Je hoeft hiervoor geen IT-opleiding te volgen. Affiniteit met computers is genoeg. Je maakt zo een vliegende start met je IT-carrière en wie weet stroom je door naar ons Young Potential Programma.

Over de begeleiding hoef je je geen zorgen te maken, want Pink Elephant is er helemaal op gericht om studenten van het MBO-4, HBO en WO de optimale leerervaring te bieden. Sinds onze oprichting hebben wij al duizenden studenten begeleid.

Niet alleen maar werken

Energie halen uit je baan, dat is wat wij nastreven! Want bij Pink Elephant geloven wij erin dat het belangrijk is een mooie balans te vinden tussen werk en privé. Als jouw werkzaamheden het toelaten krijg je uiteraard de mogelijkheid om thuis te werken. Daarnaast bieden wij naast 28 vakantiedagen ook de mogelijkheid om er 20 extra per jaar bij te kopen. Als jij behoefte hebt om wat meer vrij te zijn, zijn wij de laatste die jou hierin tegenhouden.

Heb je interesse? Stuur ons dan jouw CV en motivatie via onderstaand contactformulier of stuur een mail naar Meike Weierink. Mocht de vacature van jouw gedroomde bijbaan of stage er niet bijstaan, mail ons dan en vertel ons wat jouw droombijbaan is!

Solliciteer naar jouw droombijbaan of stage!

Pink Elephant is altijd op zoek naar IT-talent. Solliciteer nu naar jouw droombaan of stage en ervaar hoe het is om een Pinker te zijn!

Meike Weierink

Heb je vragen? Neem contact op met Meike.

Meike Weierink

Teamleider Recruitment +31634942291

Of reageer direct en vul het formulier in

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, txt, pages.
    Maximaal 2 bestanden