Werken bij Pink Elephant

PinkPotential Programma

Hét nieuwe Traineeship voor een vliegende start in de ICT

Werken bij Pink Elephant PinkPotential Programma Hét nieuwe Traineeship voor een vliegende start in de ICT

Wil jij opgeleid worden tot ICT-Consultant, Projectmanager of Infrastructuurspecialist? Ben je in het bezit van een WO of HBO diploma? Ben jij de ICT vraagbaak van jouw omgeving en heb je 0-2 jaar werkervaring? Neem dan deel aan ons unieke PinkPotential Programma. In dit Traineeship van een jaar stomen wij je klaar om als ICT-er van de toekomst aan de slag te gaan. Lees de informatie hieronder of solliciteer direct!

PinkPotential Programma

Bekijk de video voor een eerste kijkje in de keuken van het PinkPotential Programma!

 • Opbouw

  PinkPotentials doorlopen verschillende fasen in hun traineeship. Lees hier hoe het PinkPotential Programma is opgebouwd.

  Lees meer
 • Procedure

  Voordat je aan de slag met je traineeship moeten we eerst meer over elkaar te weten komen. Lees meer over de procedure die je doorloopt.

  Lees meer
 • Zijn we een match?

  Het PinkPotential Programma is niet voor iedereen weggelegd. Lees hier wat we van onze kandidaten vragen, en wat mag je van ons verwachten?

  Lees meer
 • Solliciteer direct

  Natascha van Hoof

  Natascha van Hoof

  Recruiter0634892096
  Neem contact op

Opbouw PinkPotential Programma

Het PinkPotential Programma duurt één jaar en bestaat uit drie verschillende fases:

 • Fase 1: alle PinkPotentials krijgen dezelfde basis mee, dit zijn de PinkBasics
 • Fase 2: gedurende de PinkSchool ga je je oriënteren op de mogelijkheden binnen Pink Elephant
 • Fase 3: samen met je manager maak je een keuze uit één van de drie verschillende loopbaanpaden: (Cloud) Infra Management, Networking of Project Proces Management

Elke fase doorloop je door trainingen te volgen en certificaten te behalen terwijl je ook gewoon lekker 40 uur aan het werk bent. Best wel bikkelen dus.

 • Ben je een HBO ICT afgestudeerde en weet je eigenlijk al wat jouw stip aan de horizon is? Kom maar op!
 • Heb je een HBO-diploma in een niet-ICT richting? No problem, ook dan ben je welkom bij Pink. Mits je een aantoonbare affiniteit hebt met ICT natuurlijk.

Na één jaar is het de bedoeling dat jij samen met Pink Elephant, richting hebt kunnen geven aan je carrière binnen de ICT, de eerste stappen hebt gezet richting jouw uiteindelijke doel.

PinkPotential Programma

Instromen zonder IT-achtergrond

Ook zonder afgeronde IT-studie kun je bij ons terecht. Laat je omscholen en ga aan de slag in de sector van de toekomst. Kijk maar eens naar het verhaal van Isabelle!

Procedure

Enthousiast geworden? Start dan snel de procedure om een Pinker te worden! De procedure ziet er zoals onderstaand uit:

PinkPotential Programma

 1. Of je nou via de vacature op de website of via onze campus recruiter in aanraking komt met het PinkPotential Programma, wij willen graag jouw CV mét motivatie ontvangen. Een recruiter van Pink belt je daarna om een eerste indruk van je te krijgen.
 2. Als wij n.a.v. jouw CV en motivatie mogelijkheden zien binnen Pink Elephant dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek bij ons op locatie. Tijdens het eerste gesprek met één van onze recruiters gaan we wat dieper in op jouw motivatie en ambities. Uiteraard is dit ook voor jou de uitgelezen kans om vragen te stellen over Pink Elephant en het PinkPotential Programma!
 3. Wanneer je de eerste gespreksronde door komt, word je uitgenodigd voor een tweede gesprek met je potentiele manager en de begeleider van het PinkPotential Programma.
 4. Als dit allemaal goed is gegaan en wij een echte Pinker in jou zien, dan sturen we je jouw contract op. Tijd om te tekenen en om je carrière met een vliegende start te beginnen!

Wat vragen wij van jou? En wat mag je van ons verwachten?

Wat vragen wij van jou?
Wij geven jou graag heel veel! Maar we vragen of jij het volgende meebrengt:

 • Afgeronde HBO of WO opleiding
 • 0-2 jaar werkervaring (exclusief stage)
 • Aantoonbare affiniteit met de ICT – jij bent in ieder geval wat betreft de IT de vraagbaak van je omgeving
 • Rijbewijs B is een must
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal

Daarnaast vinden wij jouw persoonlijkheid misschien wel het belangrijkst. Ben je ambitieus? Haal jij altijd het beste uit jezelf? Denk jij in oplossingen en sta je voor een ander klaar?

Dit zijn vragen die, naast de harde eisen hierboven, van net zoveel waarde zijn! Onderstaand plaatje geeft inzicht in wat nou een echte Pinker is. Weet je een aantal boxen te vinken? Meld je dan snel aan!

PinkPotential Programma
Pas jij bij ons?

Wat krijg jij van ons?
Een kans bij de Roze Olifant te werken, wie wil dat nou niet kunnen zeggen op een verjaardag!? Maar goed, ook de haard moet branden, dus je krijgt ook:

 • Een startsalaris van 2.350 euro bruto bij een 40-urige werkweek. Je loon stijgt naar mate je het PinkPotential Programma doorloopt
 • Een lease-auto of OV-regeling
 • Een jaarcontract met het vooruitzicht op een vast contract na het succesvol afronden van het PinkPotential Programma
 • 28 vakantiedagen, omdat het kan
 • En nog veel meer:

PinkPotential Programma

Testimonial

Habiba

'Er wordt oprecht interesse in je getoond: bij Pink Elephant ben je geen nummer, het gaat erom wie je bent als persoon.' Lees meer over Habiba

Vliegende start van je IT-carrière?

Vliegende start van je IT-carrière?
Geef je dan nu op voor het PinkPotential Programma van Pink Elephant, Testimonial
Solliciteer direct