Outsourcing

Uitbesteden van IT is ruimte maken voor innovatie

Outsourcing Uitbesteden van IT is ruimte maken voor innovatie

IT is een gespecialiseerde tak van sport; u wilt bij de voortdurende transformatie niet achterblijven. Daarom is het uitbesteden van uw IT een realistische keuze, een voor het mogelijk maken van innovatie en het realiseren van meer rendement.

Pink365: het hart van onze outsourcingsdiensten

Het vernieuwen van de werkplek staat bijna altijd centraal als we een nieuwe klant krijgen die de IT aan Pink outsourced. En Pink365 is vaak een belangrijke reden om voor Pink Elephant te kiezen. Want Pink365 is om de eindgebruiker heen gebouwd. Want een werkplek is pas nuttig als hij doet wat de eindgebruiker nodig heeft.

Onze persoonlijke werkplek Pink365 is gebaseerd op vooral Microsoft-technologie. Waar mogelijk in de cloud. Hiermee kunnen uw eindgebruikers overal en altijd bij de informatie om hun werk te doen. Ook is Pink365 voorzien van de Single Sign-On technologie van Microsoft. Hierdoor hoeven eindgebruikers niet meer tientallen wachtwoorden te onthouden. Het werkt gewoon met Pink365.

Lees meer over Pink365

'Bij Pink richten we ons op de eindgebruikers als we de IT van een organisatie beheren. En 90% van onze eindgebruikers is tevreden of zeer tevreden. Pink365 speelt daar een essentiële rol in'

Security

Met een gebruikersvriendelijke werkplek bent u er helaas nog niet. De beveiliging van de IT omgeving is essentieel. En wordt tegelijkertijd steeds belangrijker én complexer. Daarom hebben we bij Pink Elephant een aantal diensten ontwikkeld onder de noemer van PinkSecure.

Hieronder vallen diensten als:

  • Ons eigen SOC (Security Operations Center) waar we beveiligingsrisico’s monitoren. En waar mogelijk actie ondernemen om security hacks te voorkomen of mitigeren
  • Onze Security Awareness workshops waarin uw medewerkers duidelijk wordt uitgelegd welke rol zij spelen in het voorkomen van beveiligingslekken.
  • Het Microsoft Security Assessment, waarmee met Microsoft-tooling uw hele IT-omgeving wordt gescand op risico’s (zoals patch-status, sub-optimale instellingen en andere mogelijke beveiligingsissues). Dit alles wordt in korte tijd weergegeven in een overzichtelijke rapportage met praktische aanbevelingen voor de korte, middellange en lange termijn.
Lees meer over PinkSecure

Pink 24/7

Ook buiten kantooruren ondersteuning voor uw eindgebruikers? Dat kan, met Pink 24/7!

 

Lees meer over Pink 24/7

‘Met het portaal van Pink365 is de administratieve belasting van onze medewerkers stevig gedaald. Dat betekent dat we meer tijd hebben om zorg te verlenen, en daar gaat het uiteindelijk om.’

‘Met het portaal van Pink365 is de administratieve belasting van onze medewerkers stevig gedaald. Dat betekent dat we meer tijd hebben om zorg te verlenen, en daar gaat het uiteindelijk om.’
Joost Heres Projectleider Portaal | Carintreggeland
Bekijk de case

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Xander Mes

Sales Manager +31627309312

Of kom langs

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden