Outsourcing

Uitbesteden van IT is ruimte maken voor innovatie

Outsourcing Uitbesteden van IT is ruimte maken voor innovatie

IT is een gespecialiseerde tak van sport; u wilt bij de voortdurende transformatie niet achterblijven. Daarom is het uitbesteden van uw IT een realistische keuze, een voor het mogelijk maken van innovatie en het realiseren van meer rendement.

Aansluiten

Hoewel outsourcen wellicht een spannende stap lijkt, blijken onze opdrachtgevers tevreden dat ze hem gezet hebben. We sluiten met onze werkwijze immers aan bij hun huidige bedrijfsvoering, bij hun strategie. Ook hun IT-volwassenheid bepaalt wat we precies doen en hóe we dat doen. Wat realistisch is, en – dus – effect heeft.

Mogen we ook bij u een inventarisatie maken van de situatie en de mogelijkheden?

Haalbare fases

We werken in haalbare fases terwijl we kijken naar de toekomstige ontwikkelingen in IT, en wat daarin noodzakelijk of gewenst is voor uw organisatie. Zo zorgen we ervoor dat IT aansluit op de wensen en eisen van de organisatie en de eindgebruikers.

Gericht transformeren

Weet dat het succes van outsourcen van IT niet zit in een eenmalige kostenbesparing voor het beheren van het bestaande. Wel zit het in het gericht transformeren van uw IT-landschap en het onderhouden daarvan. U wilt immers dat uw organisatie efficiënt en slagvaardig blíjft.

‘Met het portaal van Pink365 is de administratieve belasting van onze medewerkers stevig gedaald. Dat betekent dat we meer tijd hebben om zorg te verlenen, en daar gaat het uiteindelijk om.’

‘Met het portaal van Pink365 is de administratieve belasting van onze medewerkers stevig gedaald. Dat betekent dat we meer tijd hebben om zorg te verlenen, en daar gaat het uiteindelijk om.’
Joost Heres Projectleider Portaal | Carintreggeland
Bekijk de case

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Rob van Rinsum

Directeur Nederland +31629528835

Of kom langs

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden