Extreme Pink! Partners in netwerken

Extreme Pink! Partners in netwerken

Bij Pink Elephant houden we niet van halve maatregelen. Dus hebben we inmiddels maar liefst twee ‘Extreme Master’ certificaten behaald: de Campus Master en de Edge Master. Met deze certificering bewijst Pink Elephant over voldoende kennis en ervaring te beschikken om klanten optimaal te ondersteunen met de vernieuwende netwerk-oplossingen van Extreme Networks.

Extreme Networks ontwikkelt, ontwerpt en produceert high-end netwerkinfrastructuur producten zoals switches, routers en access points. Met hun innovatieve vierde generatie cloudplatform is Extreme Networks een cloudgedreven netwerkbedrijf met een unieke propositie in de markt. ExtremeCloud IQ biedt de mogelijkheid om een totaal netwerk vanuit één locatie te managen, beheren, analyseren en beveiligen en dit alles met behulp van artificial intelligence en machine learning (AI/ML).

De combinatie van de oplossingen van Extreme Networks en Pink Elephant is natuurlijk geen toeval. Pink Elephant is de laatste jaren sterk gegroeid in de zorgsector, met name in het care segment. Het gedecentraliseerde netwerkmanagement model van Extreme past erg goed bij zorginstellingen. Deze instellingen hebben vaak veel verschillende locaties, waar dan eenvoudig en kosteneffectief een snel en toekomstvast Extreme netwerk uitgerold kan worden.

Extreme Networks kent vier master-certificaten, ieder onderverdeeld in twee Technologie Specialisaties. Eén van die specialisaties is altijd een “Cloud Management en Automation” variant toegespitst op dat onderwerp.

  • CAMPUS: bestaat daarnaast uit de specialisatie “Extreme Switching”
  • DATA CENTER: omvat natuurlijk ook het onderwerp “Data Center”
  • EDGE betreft “Extreme Wireless” (WiFi)
  • CLOUD & APPLICATIONS omvat ook “Security & Access Control” (NAC)

Onder alle masters zitten PreSales, Sales en PostSales Trainingen. De PreSales trainingen zijn gericht op architecten en technisch specialisten die in de voorstel- en ontwerpfase actief zijn. Sales trainingen zijn voor account managers. De PostSales trainingen zijn voor de senior technisch specialisten die een rol spelen in het ondersteunen van klanten waar Extreme producten zijn uitgerold. Dit maakt een Extreme Master certificaat dan ook een prestatie waar de hele Pink-organisatie bij betrokken is geweest!

Inmiddels heeft Pink Elephant twee technische medewerkers met een Extreme Black Belt. Dat is de hoogste certificering in het Extreme domein en heeft daardoor een erg exclusief karakter. Er zijn wereldwijd namelijk maar ongeveer 350 mensen met een Extreme Black Belt.

Met deze 2 Masters op zak heeft Pink Elephant de hoogste status wat betreft Extreme certificeringen, de Black Diamond status, binnen handbereik voor 2021.

Meer weten? Neem contact op met

Robert van Zelm

Accountmanager +31645311133
Neem contact op

Gerelateerde artikelen