Verlenging samenwerking Burgerkracht Limburg en Pink Elephant

Verlenging samenwerking Burgerkracht Limburg en Pink Elephant

Burgerkracht Limburg heeft de overeenkomst met Pink Elephant met drie jaar verlengd. Naast de meer algemene IT-diensten zal Pink Elephant de komende jaren ook de nodige projecten gaan uitvoeren op het gebied van Security. Zo krijgen de eindgebruikers een Security Awareness training. Dit als aanvulling op de Adoptie-as-a-Service diensten die Pink Elephant bij Burgerkracht Limburg verzorgt. Hiermee wordt het menselijke aspect in de beveiliging van IT gegevens veel aandacht geschonken. Ook technisch gezien omvat de nieuwe overeenkomst nieuwe diensten. Zo gaat de organisatie gebruik maken van het PinkSOC (Security Operations Center).

Burgerkracht Limburg is een Stichting die zich inzet voor alle (Lim)burgers. Zij zetten zich in voor een Limburg waarin iedereen op z’n eigen manier mee kan doen. Zij verbinden Limburgers, in alle soorten functies, rollen en situaties. Van Limburgers die het nodig hebben, tot Limburgers die het verschil (kunnen) maken. Door Limburgers samen te brengen, leren zij elkaar begrijpen. Dat is de sleutel tot verbinding. Zo komen zij tot de juiste oplossingen. Zij zetten zich in op verschillende thema’s waaronder bestaanszekerheid, kindermishandeling, zelfredzaamheid, positieve gezondheid en zelfregie.

Meer informatie staat op de site van Burgerkracht Limburg

Op de foto staan Han von den Hoff, Directeur/bestuurder Stichting Burgerkracht Limburg en Geert Versteegen, Directeur van Pink Elephant Zuid

Meer weten? Neem contact op met

Geert Versteegen

Directeur PInk Zuid 043 8800088
Neem contact op

Gerelateerde artikelen