Gemeente Bodegraven-Reeuwijk kiest voor Pink Elephant

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk kiest voor Pink Elephant

Met trots verwelkomt Pink Elephant gemeente Bodegraven-Reeuwijk als nieuwe klant! Wij zijn verheugd om onze samenwerking te starten en de gemeente te ondersteunen bij hun digitale transformatie en IT-behoeften.

Bodegraven-Reeuwijk is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, ontstaan per 1 januari 2011 na de fusie van de voormalige gemeenten Bodegraven en Reeuwijk. De gemeente bestaat uit Bodegraven, Driebruggen, Hogebrug, De Meije, Nieuwerbrug, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Sluipwijk, Tempel en Waarder.

Als onderdeel van deze samenwerking mogen wij bij de gemeente de Pink365 werkplekken implementeren. Pink365 biedt een moderne, flexibele en veilige digitale werkomgeving die medewerkers van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in staat stelt om efficiënter, effectiever en veiliger te werken.

Levering van Hardware
Naast de implementatie van Pink365, zullen wij ook de benodigde hardware leveren om een naadloze overgang en optimale prestaties te garanderen. Onze hardware oplossingen zijn geselecteerd op basis van betrouwbaarheid, duurzaamheid en de best mogelijke ondersteuning van de Pink365 werkplekken.

On-Site Support en Service Desk
Bij een succesvolle IT-omgeving hoort ook goede ondersteuning en service. Daarom gaan wij ook on-site support en service desk aanbieden.

Pink Elephant kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en zijn enthousiast om onderdeel te zijn van hun digitale transformatie.

 

Meer weten? Neem contact op met

Xander Mes

Sales Manager +31627309312
Neem contact op

Gerelateerde artikelen