Webinar Security Awareness op 18 April

Webinar Security Awareness op 18 April

Informatiebeveiliging is essentieel om de veiligheid van jouw organisatie te waarborgen. Van gevoelige klantgegevens tot bedrijfskritische informatie: het is belangrijk om deze gegevens te beschermen tegen cyberaanvallen en datalekken. Naast technologische maatregelen speelt ook de menselijke factor hierin een grote rol. Je kunt nog zoveel security maatregelen nemen, als je medewerkers zich niet bewust zijn van de gevaren van phishing, social engineering en het delen van wachtwoorden, dan kan het nog steeds flink mis gaan.  

In dit webinar bespreken we de belangrijkste aspecten van informatiebeveiliging en hoe je ervoor kunt zorgen dat je medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste dreigingen en beveiligingsmaatregelen. We delen onze best practices en ervaringen op het gebied van security awareness training en lichten de activiteiten van onze security awareness dienst toe. 

Of je nu werkzaam bent in een klein of groot bedrijf, informatiebeveiliging is essentieel om je organisatie te beschermen tegen cybercriminaliteit en datalekken. Door de kennis en bewustwording van jouw medewerkers (en jezelf) te vergroten, verlaag je het risico op incidenten en verhoog je de veiligheid van jouw bedrijf. 

Het webinar vindt plaats op dinsdag 18 april, van 10.00 tot 11.00 uur.

Klik op deze link om je te registreren voor dit gratis webinar. We kijken ernaar uit om je daar te zien! 

Meer weten? Neem contact op met

Dani Brandsema

Solution Lead Adoptie +31651923342
Neem contact op

Gerelateerde artikelen