NIS2 kennismiddag 27 november

NIS2 kennismiddag 27 november

Pink Elephant organiseert op 27 november op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland het event ‘NIS2 kennismiddag: wat is de impact voor uw organisatie?’

De digitale wereld staat voor een flinke uitdaging. Met de introductie van NIS2 (oftewel Network and Information Security) worden de beveiligingseisen aanzienlijk aangescherpt voor organisaties met meer dan 50 medewerkers of een omzet van meer dan 10 miljoen euro. Omdat NIS2 per oktober 2024 van kracht wordt, is het belangrijk om nu voorbereidingen te treffen.

Wij begrijpen dat het wellicht nog onduidelijk is wat u als organisatie precies moet doen om te voldoen aan de NIS2-richtlijn. Daarom organiseren wij op 27 november een NIS2 kennismiddag: Wat is de impact voor uw organisatie?

Tijdens dit leerzame event gaan experts van Microsoft, DMP en Pink Elephant dieper in op de inhoud van NIS2, de verscherpte beveiligingseisen en de consequenties van non-compliance. Daarnaast geven we praktische tips en een stappenplan om uw organisatie voor te bereiden op NIS2. U kunt direct aan de slag met wat u leert!

Meer weten over dit event? Of wilt u zich direct inschrijven? Dat kan hier

Meer weten? Neem contact op met

Armand Hettinga

Accountmanager +31613908113
Neem contact op

Gerelateerde artikelen