Workshop 8 april Microsoft Copilot

Workshop 8 april Microsoft Copilot

LET OP: deze sessie is volgeboekt. Wij hebben een nieuwe workshop gepland op 7 mei. Inschrijven kan via deze link.

Op 8 april organiseren wij voor Pink klanten een exclusieve presentatie over Microsoft Copilot, een innovatieve oplossing die u helpt om uw werkprocessen te optimaliseren, te automatiseren en te verbeteren met behulp van kunstmatige intelligentie. Daarnaast vertellen wij u alles over ons PinkPilot programma.

Het programma is ontworpen om organisaties te helpen bij het ontdekken van de beste AI-use cases, het trainen van werknemers, het bouwen van AI-oplossingen en het beheren van de beveiliging, governance en compliance van AI-enabled oplossingen. Dit alles gericht op het verbeteren van de productiviteit van werknemers door middel van AI-gebaseerde innovatie en het benutten van de productiviteitsstijging die AI wereldwijd zal bieden.

De voordelen van het programma zijn onder andere: continue ontwikkeling, aangepaste oplossingen op basis van de voor uw organisatie meest belangrijke use cases, training en coaching, toegang tot de Pink Elephant IPR-bibliotheek en ondersteuning bij beheer van beveiliging, governance en compliance.

Wij zullen u laten zien hoe u PinkPilot kunt implementeren en gebruiken in uw organisatie.

De presentatie vindt plaats op 8 april 2024, van 12:00 tot 16:00 uur op het hoofdkantoor van Pink Elephant in Naarden. Tussen 12:00 uur – 13:00 uur kunt u bij ons lunchen.

Praktische informatie:

  • Inloop met lunch: 12:00 uur – 13:00 uur
  • Workshop: 13:00 uur – 16:00 uur
  • Adres: Pink Elephant, Gooimeer 18, 1411 DE Naarden

We hopen u te mogen verwelkomen op deze unieke gelegenheid om meer te weten te komen over Microsoft Copilot en de voordelen die het kan bieden voor uw bedrijf.

Inschrijven kan via deze link.

Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar! Schrijf u snel in. Want vol is vol!

Meer weten? Neem contact op met

Armand Hettinga

Accountmanager +31613908113
Neem contact op

Gerelateerde artikelen