Apotheek A15 gaat naar Pink365

Apotheek A15 gaat naar Pink365

Apotheek A15 heeft onlangs het contract met Pink Elephant verlengd met drie jaar. Onderdeel van de nieuwe overeenkomst is de migratie van de werkplekken van Apotheek A15 naar Pink365, de persoonlijke werkplek van Pink Elephant. Hiermee krijgen de eindgebruikers beschikking over een sociaal intranet, Microsoft 365 voor mail en bestanden. Verder wordt Microsoft Azure IaaS de centrale backend voor server hosting. Fysieke werkplekken worden gemanaged met Intune of krijgen de beschikking over Azure Virtual Desktop (AVD) van Microsoft.

Het nieuwe contract werd onlangs ondertekend door Robert Kapel, COO bij Apotheek A15 en Xander Mes, Sales Manager bij Pink Elephant.

Over Apotheek A15

Apotheek A15 is een state-of- the-art GMP bereidingsapotheek in Gorinchem voor expertise, behoud en landelijke levering van commercieel niet verkrijgbare maar rationeel wel noodzakelijke geneesmiddelen. De organisatie is een samenwerkingsverband tussen het Erasmus MC, het Universitair Medisch Centrum Groningen, Radboudumc en het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Meer weten? Neem contact op met

Xander Mes

Sales Manager +31627309312
Neem contact op

Gerelateerde artikelen