Broad Horizon

Broad Horizon

Pink Elephant is onderdeel van Broad Horizon. Dit Nederlandse concern bestaat uit verschillende merken, ieder met een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we goed in ons vakgebied én kunnen we samen de klant beter van dienst zijn.

Broad Horizon in één oogopslag

Zusterbedrijven

 • DMP

  Dé data management specialist van Broad Horizon. DMP zorgt ervoor dat de data van klanten altijd en overal beschikbaar en veilig is. DMP biedt diensten voor Storage, Back-up, Disaster Recovery of Cloud-oplossingen

  Meer over DMP
 • Broad Horizon Solutions

  Dé business applicaties specialist van Broad Horizon. Ze ondersteunen klanten met innovatieve Microsoft oplossingen op het gebied van sales, marketing, service, logistiek, operatie, financieel en productiemanagement.

  Meer over BH Solutions
 • CMotions

  Dé specialist op het gebied van analytics en data science. Cmotions verklaart en voorspelt ontwikkelingen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie.

  Meer over Cmotions
 • True

  Dé managed hosting & cloud specialist van Broad Horizon. True helpt organisaties met hosting en Cloud oplossingen. Volledig managed, proactief en met deskundige support.

  Meer over True
 • Underlined

  Dé customer experience specialist van Broad Horizon. Underlined stelt klanten in staat data driven insights te gebruiken om de klantervaring te verbeteren.

  Meer over Underlined
 • Delegate

  Dé Deense Microsoft app specialist van Broad Horizon. Delegate helpt klanten met advies over digitale transformatie en implementeren en beheren van Microsoft IT-oplossingen.

  Meer over Delegate
 • Projectum

  Dé internationale project en procesmanagement specialist van Broad Horizon. Projectum helpt organisaties door de werkprocessen te moderniseren met behulp van het Power Platform en eigen software.

  Meer over Projectum
 • GAC Business Solutions

  GAC helpt bedrijven met Digitaal Transformeren, door de inzet van innovatieve Microsoft software. Voegt daar eigen oplossingen aan toe, waarin branche uitdagingen zijn vertaald in gestandaardiseerde producten.

  Meer over GAC Business Solutions
 • Broad Horizon (Groep)

  Broad Horizon bundelt specialistische kennis van diverse ondernemingen op het gebied van Cloud & Infra, Workplace, Data & AI en Business Apps.

  Meer over de Broad Horizon groep