Broad Horizon

Broad Horizon

Pink Elephant is onderdeel van Broad Horizon. Dit concern bestaat uit verschillende merken in Europa, ieder met een eigen specialisatie. Hierdoor zijn we goed in ons vakgebied én kunnen we samen de klant beter van dienst zijn.

Broad Horizon in één oogopslag

Meet The Neighbors!

 • DMP

  Dé data management specialist van Broad Horizon. DMP zorgt ervoor dat de data van klanten altijd en overal beschikbaar en veilig is. DMP biedt diensten voor Storage, Back-up, Disaster Recovery of Cloud-oplossingen

  Meer over DMP
 • Focus Enterprise Solutions

  Dé strategisch partner voor alles rondom Microsoft Dynamics 365 Finance, Supply Chain Management en Extended Banking. Van implementatie tot beheer helpen wij Small en Medium Enterprises in verschillende branches het maximale uit hun ERP te halen.

  Meer over Focus Enterprise Solutions
 • CMotions

  Dé specialist op het gebied van analytics en data science. Cmotions verklaart en voorspelt ontwikkelingen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie. 11

  Meer over Cmotions
 • True

  Dé managed hosting & cloud specialist van Broad Horizon. True helpt organisaties met hosting en Cloud oplossingen. Volledig managed, proactief en met deskundige support.

  Meer over True
 • Delegate

  Dé Deense Microsoft app specialist van Broad Horizon. Delegate helpt klanten met advies over digitale transformatie en implementeren en beheren van Microsoft IT-oplossingen.

  Meer over Delegate
 • Projectum

  Dé internationale project en procesmanagement specialist van Broad Horizon. Projectum helpt organisaties door de werkprocessen te moderniseren met behulp van het Power Platform en eigen software.

  Meer over Projectum
 • GAC Business Solutions

  GAC helpt bedrijven met digitaal transformeren door de inzet van Microsoft Dynamics. GAC voegt daar eigen oplossingen aan toe, waarin branche-uitdagingen zijn vertaald naar gestandaardiseerde producten.

  Meer over GAC Business Solutions
 • Sulava

  De Finse Microsoft partner met consulting en training diensten voor de moderne workplek, business productiviteit, Microsoft Cloud platforms en security.

  Meer over Sulava
 • Iquality

  Iquality ontwerpt, ontwikkelt en ondersteunt digitale oplossingen in de vorm van software, apps en sites.

  Meer over Iquality
 • 2Foqus

  Data will blow your mind! 2Foqus brengt mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen. 2Foqus biedt software, consultancy, opleidingen en een helpdesk.

  Mee over 2Foqus