True Workspace is nu Pink Elephant

True Workspace is nu Pink Elephant

Welkom klanten van True Workspace!

Toen Pink Elephant onderdeel werd van Broad Horizon, is besloten dat alle werkplekdiensten van de groep onder het label Pink Elephant zouden gaan vallen. True Workspace is inmiddels onderdeel van Pink Elephant. Dit betekent dat de klanten van True nu door Pink Elephant worden geholpen.

De integratie van True Workspace in Pink Elephant heeft natuurlijk wel wat tijd nodig. Zo zijn medewerkers van True Workspace nu Pinkers. Vooralsnog zult u dus nog vaak uw bekende contactpersonen houden.

Maar ook onze systemen moeten worden aangepast of vernieuwd. Dat duurt even. Dus in veel gevallen zult u ook dezelfde systemen gebruiken die u gewend bent. Zoals Truecare voor de klanten van Pink Zuid (het voormalige True Workspace Zuid-Nederland) en het Self-Service Portal van Broad Horizon voor de klanten van het voormalige True Workspace Amsterdam.

Maar tijdens de verbouwing blijft de winkel natuurlijk open. Dus doen we ons best om u als klant zo weinig mogelijk last te laten ondervinden van alles wat er gebeurt. En we streven ernaar om de klanten van True Workspace minstens net zo tevreden laten zijn met de dienstverlening van Pink Elephant als de bestaande Pink-klanten!

Truecare

Hier kunt u inloggen in Truecare. Uw username en password zijn ongewijzigd.

Ga naar de login pagina van Truecare

Self-Service Portal Broad Horizon

Voor de klanten van True Workspace Amsterdam: hier kunt u inloggen in het Self-Service Portal van Broad Horizon. Uw username en password zijn ongewijzigd.

Ga naar de login pagina van het Self-Service Portal

We gaan de klanten van het voormalige True Workspace dezelfde persoonlijke aandacht geven die klanten van Pink al jaren gewend zijn

Rob van Rinsum Directeur Pink Elephant

Integratie

True Workspace is inmiddels onderdeel van Pink Elephant. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de bundeling van de werkplekdiensten binnen Broad Horizon in de Pink Elephant organisatie. Klanten van True Workspace (Zuid-Nederland en Amsterdam) houden dezelfde contactpersonen en zullen de komende tijd kunnen profiteren van de toegenomen slagkracht van de nieuwe combinatie. 
Vanuit het pand aan de Australiëlaan 21 in Maastricht-Airport wordt vooral de markt in Limburg bediend. De medewerkers van True Workspace Amsterdam werken nu vooral in het Pink-pand in Naarden. Het bedrijf True gaat verder als specialist op het gebied van managed hosting en IaaS.
Kijkt u in de tussentijd gerust even elders op deze site naar de dienstverlening van Pink Elephant.

Onze expertise

 • Cloud & Infrastructuur

  Altijd en overal toegankelijk

  Lees meer
 • Beheer en Ondersteuning

  Uw IT in vertrouwde handen. Uw eindgebruikers optimaal ondersteund.

  Lees meer
 • Hardware & Software Services

  Flexibel en betrouwbaar

  Lees meer
 • Adoptie

  Alles eruit halen wat erin zit

  Lees meer

Senior AM Pink Zuid

Linda Aaij

Linda Aaij

Senior Account Manager Pink Zuid +31651820131

Senior AM Pink Zuid

Directeur Pink Zuid

Geert Versteegen

Geert Versteegen

Directeur PInk Zuid 043 8800088

Contactgegevens Pink Elephant Zuid

Financiële Administratie Pink Zuid: finance.zuid@pinkelephant.nl
Pink Zuid Sales: sales.zuid@pinkelephant.nl
Algemene vragen: info@pinkelephant.nl

Algemeen telefoonnummer: 043-8800088
Post- en bezoekadres: Australiëlaan 21, 6199 AA Maastricht-Airport

 

 

Pink Elephant Zuid is een handelsnaam van True Workspace Zuid-Nederland B.V.