1 november Extreme Networks Testflight event

1 november Extreme Networks Testflight event

Op 1 november organiseert Pink Elephant voor een beperkt aantal gasten een Extreme Networks Testflight. Dit is een informatieve en instructieve ochtendsessie waarin technisch verantwoordelijken zelf aan de slag gaan met hardware- en software-oplossingen van Extreme Networks. Vanwege het hands-on karakter van de sessie is er ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Mocht u overwegen om voor 2024 uw WiFi-netwerk te vervangen of upgraden, lees dan vooral verder.

Draadloze connectiviteit is voor veel organisaties inmiddels van levensbelang. Een vervanging van de netwerkinfrastructuur is dan ook een hele operatie die goed voorbereid moet worden. En zeker momenteel is het goed om u vroegtijdig te oriënteren op de mogelijkheden. Want betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige netwerk-gerelateerde hardware kent tegenwoordig lange levertijden. Daarnaast denken we als Pink Elephant graag met u mee over de beste opties voor uw situatie.

Extreme Networks is de laatste jaren bezig met een enorme groei in marktaandeel. Bijvoorbeeld in de zorgsector biedt Extreme flinke voordelen met de decentrale architectuur van haar netwerkoplossingen en het Cloud-based portaal waarin alles aangestuurd wordt.  De Extreme Networks Testflight laat in de praktijk zien wat dit inhoudt en welke voordelen dit biedt. Pink is immers Black Diamond Partner van Extreme Networks.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer:

  • Best practices and configuraties
  • Setup van ExtremeCloud IQ
  • Succesvol managen van network via de Cloud
  • Onboarden van device
  • Configureren van netwerk policy
  • Monitoren van dashboards

Na deze sessie bent u goed op de hoogte hoe ExtremeCloud IQ werkt en heeft u een goed beeld wat u met de Extreme Networks oplossingen kunt bereiken.

De Extreme Networks Testflight zal gegeven worden door trainer Matts Koppen. De deelnemers krijgen na afloop nog een speciale verrassing.

Let op: gezien het beperkte aantal plaatsen zal er een selectie plaatsvinden van de degenen die zich hebben aangemeld. Bij een groot aantal aanmeldingen wordt er op een later moment een tweede sessie georganiseerd.

De details:

  • Datum: 1 november 2022
  • Tijd: 09.00 tot 12.00 (met aansluitend lunch)
  • Locatie: Pink Elephant, Gooimeer 18, 1411 DE te Naarden
  • Doelgroep: technisch verantwoordelijken

Aanmelden via uw Key Accountmanager of via Tom Wesdorp (Tom.Wesdorp@pinkelephant.nl)

Meer weten? Neem contact op met

Tom Wesdorp

Accountmanager +31651825221
Neem contact op

Gerelateerde artikelen