PinkSail2020

PinkSail2020

We hadden het zo mooi bedacht: een deal met de organisatie van Sail2020 waarbij Pink, in ruil voor een schip tijdens de Sail-In, de uitrol van de werkplek deed. Office365 abonnementen natuurlijk, want dat past precies bij een organisatie als Sail die zeer tijdelijk HEEL veel vrijwilligers en medewerkers heeft.

Het zou een klantevent worden, voor een select aantal klanten en hun partners. En een paar Pinkers natuurlijk. Er werd binnen Pink heftig gelobbyd om een van de paar beschikbare plekken te bemachtigen. Want er was beperkt ruimte. (Zeker omdat we eigenlijk ook een grote roze opblaasolifant op het dek wilden hebben.) Het schip was de Tres Hombres en we hadden in januari de uitnodigingen al verstuurd. Zo’n gaaf event midden in de vakantie moet je immers op tijd aankondigen bij de klanten.

Een naam was snel gevonden: PinkSail2020. (We hebben bij Pink Elephant een mooie geschiedenis en traditie om ergens ‘Pink-‘ voor te zetten. PinkSail was er ook zo eentje. 25 jaar geleden was dit een weekendje zeilen (en borrelen) in Friesland, dus de invulling was wel een tikkeltje anders.)

Maar toen was het maart 2020 en gingen we met zijn allen in een intelligente lockdown. En het bleek al snel dat dit wel even ging duren. Dus eigenlijk waren we niet verrast toen het nieuws kwam dat Sail2020 werd afgelast.

Maar het blijft natuurlijk jammer én begrijpelijk dat zo’n mooi evenement vandaag niet door kan gaan.

Van de organisatie kregen we onlangs een rugzakje met Sail2020 ‘swag’ van hoofdsponsor Tommy Hilfiger. Dat is natuurlijk altijd een mooi aandenken. En vandaag staat er een advertentie in de krant waarin de organisatie van Sail2020 de partners bedankt voor hun steun en begrip. En dan is het gaaf om Pink Elephant daar tussen te zien staan.

Meer weten? Neem contact op met

Jan Peter Alberda

Brand Manager +31882356655
Neem contact op

Gerelateerde artikelen