Outsourcing

Cloud & Infrastructure

Altijd en overal toegankelijk

Outsourcing Cloud & Infrastructure Altijd en overal toegankelijk

Uw bedrijfsinformatie altijd en overal toegankelijk voor wie gerechtigd is. Uiteraard veilig. Zo simpel is werken in de cloud wat ons betreft.

Naar de cloud

IT-outsourcing brengt tegenwoordig vrijwel altijd de beweging naar de cloud met zich mee. Met oplossingen als Microsoft 365 wordt het immers mogelijk om afscheid te nemen van uw oude infrastructuur; de meeste legacy applicaties kunnen ook via single sign-on ontsloten worden. De cloud vormt een flexibele uitbreiding van uw datacentercapaciteit.

In delen

De transformatie naar de cloud kan in delen en op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om een private cloud in te richten, met fysiek herkenbare infrastructuur in uw eigen datacentrum, of bij een externe partij.

Ook kunt u kiezen voor een publieke cloud-oplossing, waarmee u maximaal profiteert van de schaalvoordelen, terwijl uw data toch goed zijn afgeschermd

Hybride

Een oplossing ertussenin behoort ook tot de mogelijkheden: hybride, waarbij wij voor u deels een private en deels een publieke cloud oplossing ontwikkelen.

Op maat

Aansluitend bij uw organisatie creëren we maatwerk, bijvoorbeeld door uw bedrijfskritische gegevens in een Nederlandse private cloud op te slaan: een goed beveiligd datacenter op eigen bodem. De minder kritische gegevens plaatsen we in een publieke cloud, dat biedt kostenvoordelen.

Vanzelfsprekend merkt de gebruiker niets van die verschillen, want hij of zij kan gewoon bij de data waar toegang toe is verleend.

Flexibel én continu

De cloud oplossingen geven u de ruimte om te ondernemen en innoveren met maximale flexibiliteit en continuïteit. Uw IT is altijd beschikbaar, de maandelijkse kosten zijn voorspelbaar en flexibel.

Waarom Pink Elephant kiezen voor uw cloud-oplossingen

 • Uw data wordt opgeslagen in beveiligde Nederlandse datacenters (ISO 27001:2013)
 • Het datacenter is energie efficiënt, met een EUE norm van 1.27
 • 24/7 professionele customer service desk

Cloud computing

We helpen u graag bij al uw vraagstukken op het gebied van cloud computing. We worden ervaren als een betrouwbare partner waarop u kunt rekenen, van advies tot implementatie en ondersteuning: we zijn 24/7 bereikbaar.

Geschikt voor uw organisatie?

Wilt u eerst weten of cloud computing wel geschikt is voor uw organisatie? Vraag dan de ‘Cloud Profiler’ aan. Daarmee krijgt u snel inzicht in de specifieke voordelen voor uw organisatie.

Lees meer over Cloud Profiler

Onze expertises in IT-outsourcing

 • Mobile productivity & Digital workspace

  Flexibel en betrouwbaar

  Lees meer
 • Mobile collaboration

  Live en up-to-date samenwerken

  Lees meer
 • Operations & Support

  Ervaren beheer en ondersteuning van uw IT

  Lees meer

Ook werken in de Cloud?

Wilt u uw bedrijfsinformatie ook altijd en overal toegankelijk voor wie gerechtigd is? En uiteraard veilig. Zo simpel is werken in de cloud wat ons betreft.

Harry Veerman

Neem contact op met

Harry Veerman

Key Account Manager +31643378561