Cloud & Infrastructure

Cloud Profiler

Cloud & Infrastructure Cloud Profiler

Snel inzicht in de voordelen van Cloud Computing voor uw organisatie? Dat kan met de Cloud Profiler. In welke situatie is Cloud Computing een voordeel? Wanneer is Cloud Computing nog niet de juiste oplossing? Cloud Profiler geeft het antwoord op alle voorkomende vragen. De Cloud Profiler geeft u een helder advies en helpt u op weg.

Wat is de Cloud Profiler?

De Cloud Profiler is een speciaal ontwikkelde dienst van Pink Elephant om in een korte tijd inzichtelijk te krijgen of, en zo ja hoe, een (deel van) uw ICT-omgeving naar de ‘Cloud’ kan worden gebracht. De Cloud Profiler beschrijft uw vraagstelling, dan wel uw uitdagingen aangaande ICT, geeft een profiel (samenvatting) van de technische inventarisatie en de gehouden interview(s). Gevolgd door een analyse, waarna de conclusies en aanbevelingen worden gegeven. Er wordt afgesloten met een globaal implementatie/transitieplan en een investeringsindicatie.

Wat levert de Cloud Profiler mij op?

U gebruikt de Cloud Profiler als onderbouwing voor te maken keuzes en als onderbouwing voor een investeringsvoorstel. Dit uitgebreide rapport dient daarom als GO / NO GO moment om de modernisering van uw ICT vorm te geven.

'Snel inzicht in de voordelen van Cloud Computing voor uw organisatie met de Cloud Profiler'

'Snel inzicht in de voordelen van Cloud Computing voor uw organisatie met de Cloud Profiler'
Pink Elephant

De Cloud Profiler is geschikt voor organisaties die:

 • Inzicht in, en controle over ICT kosten willen hebben
 • Hun ICT infrastructuur willen moderniseren
 • Voorspelbare en flexibele ICT kosten willen
 • Er zeker van willen zijn dat hun data altijd veilig en toch ook overal beschikbaar is
 • Snel en flexibel reageren willen op veranderingen in de markt
 • Niet meer willen investeren in hard- en software, maar in functionaliteit en beschikbaarheid en flexibiliteit
 • Met een fusie, overname of verzelfstandiging te maken krijgen

Waaruit bestaat de Cloud Profiler?

 • Met de Cloud Profiler krijgt u een onafhankelijk en uitgebreid advies. Het Cloud Profiler rapport wordt uitgebreid aan u gepresenteerd, toegelicht en besproken

 • Interview:

  Er worden interviews gehouden met de verantwoordelijke voor ICT en een vertegenwoordiger uit uw gebruikersorganisatie. U krijgt hiermee een beeld van de relatie tussen uw business, ICT en uw toekomstige wensen.

 • Technische inventarisatie:

  Voor een juiste analyse en advies is een technische inventarisatie benodigd. Hiervoor is een technische inventarisatie van uw organisatie nodig waarvoor wij u de richtlijnen verstrekken. Optioneel kunnen wij deze inventarisatie voor u uitvoeren.

 • Analyse:

  De geïnventariseerde harde- en zachte gegevens worden gebruikt om een advies uit te brengen of het naar de Cloud brengen zinvol voor u is. Als dit het geval is wordt ook een advies gegeven op welke manier en onder welke condities, dit gerealiseerd kan worden.

 • Investeringsindicatie:

  Er wordt een investeringsindicatie gegeven die gebruikt wordt voor onderbouwing van te nemen beslissingen.

 • Conclusies en aanbevelingen:

  Hierin wordt een samenvatting gegeven van de Cloud Profiler. Hierbij wordt onderbouwd wat de voordelen en/of aandachtspunten zijn van het gegeven advies ten opzichte van de huidige situatie.

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Willem de Wilde

Neem contact op met

Willem de Wilde

CTO +31882356655