Adoptie-as-a-Service

Adoptie-as-a-Service
Is uw organisatie ook opzoek naar een structurele oplossing voor uw medewerkers om hen te voorzien van voldoende training en ondersteuning om optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten van Microsoft 365? Of heeft u geen idee welke nieuwe functionaliteiten eraan komen en hoe deze effect hebben op het gebruik van de digitale werkplek voor uw medewerkers?

Adoptie-as-a-Service van Pink Elephant geeft onder meer antwoord op deze vragen en ondersteunt uw organisatie bij het gebruiken van alle functionaliteiten van uw Pink 365 werkplek. Onderdeel van deze dienst zijn het periodiek met u in gesprek gaan over de functionele roadmap van Microsoft 365 en het evalueren van het huidige gebruik van de werkplek. Zo wordt een basis vastgesteld en samen bepaald welke doelstellingen gehaald dienen te worden.

Maatwerk

Adoptie-as-a-Service is geschikt voor zowel grote als kleine organisatie. Afhankelijk van uw organisatiegrootte wordt de dienst op- of afgeschaald. Mocht uw organisatie (nog) geen gebruik maken van de Pink 365 werkplek, dan zal deze dienst zich focussen op de ontwikkeling van Microsoft 365 producten en functionaliteiten.

Vanuit deze dienst worden er periodiek trainingen aangeboden aan uw medewerkers, om hen op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen die aansluiten op het gebruik van hun digitale werkplek. Om ook nieuwe medewerkers te begeleiden bij het gebruik van hun nieuwe werkplek, wordt vanuit deze dienst ook ondersteuning aangeboden aan nieuwe medewerkers gedurende hun eerste maand dat zij in dienst zijn bij uw organisatie.

Campagnes

Bij grote (door)ontwikkelingen, zoals Windows 11 of Microsoft Viva, of behoeftes die in uw organisatie spelen kan ervoor worden gekozen om een campagne op te starten om hier voldoende aandacht aan te besteden. In deze campagne worden in een korter tijdsinterval (een deel van) uw medewerkers ondersteund bij het gaan gebruiken van deze nieuwe functionaliteiten. Zo kan er zonder een transitie of groot IT-project toch een adoptieprogramma worden uitgevoerd om medewerkers te begeleiden in het adopteren van nieuwe manieren van werken.

Door het inzetten van Adoptie-as-a-Service worden nieuwe ontwikkelingen tijdig opgepakt en waar nodig geïmplementeerd in de organisatie.

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Dani Brandsema

Solution Lead Adoptie +31651923342

Of kom langs

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden