Adoptie-as-a-Service

Adoptie-as-a-Service

Technologische mogelijkheden veranderen voortdurend. Het is lastig om bij te blijven als uw organisatie gebruik maakt van bijvoorbeeld Microsoft 365, waar regelmatig nieuwe functionaliteit aan wordt toegevoegd. Adoptie as a Service van Pink Elephant is de oplossing om alle mogelijkheden van Pink365 en/of het Microsoft 365 platform volledig te benutten.

Deze dienst omvat onder andere gesprekken over de functionele release-kalender van Microsoft en evaluaties van het huidige gebruik van de werkomgeving. Op basis hiervan kunnen we advies geven over eventuele leermiddelen die het gebruik ervan kunnen optimaliseren.

Periodieke trainingen zijn beschikbaar om organisaties op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen die aansluiten bij het gebruik van hun digitale werkplek. Adoptie as a Service betrekt organisaties actief bij de veranderingen en nieuwe features, om zo de acceptatiegraad, tevredenheid en productiviteit te verhogen.

De persoonlijke benadering van Adoptie as a Service is de ideale manier voor organisaties die snel en efficiënt willen inspelen op de nieuwste technologische ontwikkelingen. Deze dienst is geschikt voor zowel grote als kleine organisaties en kan worden aangepast aan de grootte van de organisatie. Door de focus te leggen op de mensen die uiteindelijk met de technologie werken, kan Pink Elephant ervoor zorgen dat ze altijd up-to-date zijn en optimaal gebruikmaken van de digitale werkplek. Zo maken we het werken met nieuwe tools leuker én makkelijker!

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Dani Brandsema

Solution Lead Adoptie +31651923342

Of kom langs

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden